Analiza meciuri - Pagina 214 - Blog

Analiza meciuri
284

Franta Ligue 1: FC Girondins Bordeaux - FC Toulouse

Intalnire intre a noua clasata Bordeaux si echipa de pe pozitia 18 - Toulouse va fi una dintre cele mai interesante meciuri din aceasta penultima etapa din Ligue 1. Echipa gazda avand nevoie de puncte pentru a prinde Europa League in timp ce oaspetii lupta pentru supravietuierea in prima liga. 

  • Share
Analiza meciuri
19

Anglia Championship: Derby County - Fulham

In urma pozitiilor ocupate, sase respectiv trei, dupa cele 46 etape disputate - in aceasta seara Derby va infrunta pe Fulham in prima semi-finala de playoff pentru un loc in prima liga. Fulham se dovedeste a fi favorita in aceasta disputa, ea terminand la diferenta de 13 puncte in fata celor de la Derby, iar in meciurile directe i-au batut in deplasare 2-1 si au obtinut un egal pe teren propriu.

  • Share
Analiza meciuri
47

Turcia Superliga: Antalyaspor - Istanbul Basaksehir

In deschiderea etapei 33 a campionatului turcesc, Antalyaspor primeste vizita celor de la Istanbul Basaksehir, acest joc dovedindu-se cu miza pentru ambele echipe. Gazdele luptandu-se pentru supravietuire in prima liga, cu toate ca sunt intr-o situatie favorabila, iar echipa oaspete pentru titlul de campioana. 

  • Share
Analiza meciuri
159

Finala Cupei Turciei: Akhisar - Fenerbahce

In aceasta seara se va disputa finala cupei Turciei intre Akhisarspor si Fenerbahce, ocupanta locului 14 si a doua clasata a campionatului din Turcia. Desi Fenerbahce sta mult mai bine in clasament fiind la o diferenta de 30 puncte, aceasta pierde ambele meciuri de campionat din acest sezon disputate in fata celor de la Akhisarspor.

  • Share
213214215216217
{{notification_msg}}