Analiza meciuri - Pagina 215 - Blog

Analiza meciuri
53

La Liga: Sevilla - Real Madrid

Derby-ul din aceasta seara face ca valoare punctelor sa fie mai importanta pentru Sevilla, aceasta aflandu-se in joc pentru lupta ocuparii unui loc de Europa League, spre deosebire madrilenii si-au asigurat deja biletul catre Champions League iar acum eforturile lor vor fi indreptate in special catre finala acestui campionat.

  • Share
Analiza meciuri
83

Finala Cupei Italiei: Juventus - AC Milan

In seara aceasta se disputa finala Cupei Italiei, ce le aduce in scena pe Juventus - detinatoare titlului si totodata echipa ce se afla in fruntea clasamentului din Serie A si AC Milan, ocupanta locului sase in acest moment. Aceste doua echipe s-au mai intalnit in finala cupei in urma cu doi ani, Juventus reusind victoria in prelungiri. Juventus castiga ambele meciuri disputate intre cele doua din acest sezon.

  • Share
Analiza meciuri
184

Anglia Premier League: Swansea - Southampton

Disputarea acestui meci din cadrul rundei 31 a primei ligi englezesti are mari sanse de a produce a treia echipa ce va retrograda in liga a doua, dat fiind faptul ca Swansea se afla pozitia 18 iar Southampton pe 17, ambele cu acelasi numar de puncte. A 16-cea clasata, Huddersfield se afla la doar 3 puncte avantaj, fata de cele doua, deci nici ea nu a parasit lupta pentru supravietuire, in timp ce West Bromwich si Stoke vor fi eliminate.

  • Share
Analiza meciuri
257

Portugalia Primeira Liga: Pacos Ferreira - Rio Ave

In ultimul meci din penultima etapa a celei mai puternice ligi din Portugalia, se vor intalni doua echipe care au mare nevoie de puncte, Pacos Ferreira si Rio Ave.

  • Share
214215216217218
{{notification_msg}}