Analiza meciuri - Pagina 217 - Blog

Analiza meciuri
100

Anglia Premier League: Brighton - Manchester United

In scurt timp vom avea meciul de introducere a rundei 37 din Premier League, care se va juca intre Brighton - ocupanta locului 14 si Manchester United de pe locul secund, care dupa ultimul meci si-a asigurat locul pentru Champions League. Pe de alta parte, Brighton inca are emotii pentru supravietuirea in prima liga engleza, adaugam faptul  ca in acest sezon au fost batuti de doua ori pe Old Traford, 1-0 in campionat si 2-0 FA Cup.

  • Share
Analiza meciuri
292

Europa League: Atletico Madrid - Arsenal

Dupa un prim meci mult asteptat dintre cele doua echipe, despre care s-a si spus ca ar fi "finala dinaintea finalei", acum asteptam cu un entuziasm si mai mare meciul retur. In urma meciului de egalitate 1-1 din Londra, Atletico se poate declara satisfacuta, nu doar pentru rezultatului ci si din pricina faptului ca acestia au evoluat cu un jucator in minus inca de la inceputul meciului.

  • Share
Analiza meciuri
111

Europa League: Red Bull Salzburg - Marseille

Marseille a obtinut un avantaj frumos in urma jocului din tur, de pe teren propriu, impunandu-se cu 2-0. Cu toate aceastea, Salzburg este o echipa imprevizibila aceast sezon, eliminand cateva echipe puternice, una dintre ele fiind Lazio care a si avut un avantaj de doua goluri dupa primul joc.

  • Share
Analiza meciuri
56

Liga Campionilor: AS Roma - Liverpool

In tur s-a desfasurat un adevarat festival de goluri intre cele doua echipe. Liverpool are un advantaj considerabil dupa victoria cu scorul de 5-2, cu toate acestea ei au condus meciul cu 5-0 iar acum lasa sperante si Romei ca ar mai avea sanse pentru finala.

  • Share
216217218219220
{{notification_msg}}