Anglia Premier League: Brighton - Manchester United

Analiza meciuri

Premier League: Brighton - Manchester United

In scurt timp vom avea meciul de introducere a rundei 37 din Premier League, care se va juca intre Brighton - ocupanta locului 14 si Manchester United de pe locul secund, care dupa ultimul meci si-a asigurat locul pentru Champions League. Pe de alta parte, Brighton inca are emotii pentru supravietuirea in prima liga engleza, adaugam faptul  ca in acest sezon au fost batuti de doua ori pe Old Traford, 1-0 in campionat si 2-0 FA Cup.

Brighton

Brighton de aceasta data va evolua pe teren propriu si cu siguranta va incerca un rezultat pozitiv, au nevoie urgenta de puncte pentru a se mentine in prima liga. In momentul de fata se afla pe pozitia 14 in clasament, cu 5 puncte in plus fara de ocupanta locului 18 Southampton, luand in considerare faptul ca in ultimile doua runde urmeaza sa intalneasca Manchester City si Liverpool, au mari emotii daca se vor situa deasupra zonei de retrogradare sau nu. Ca nota pozitiva adaugam faptul ca Brighton in ultimile patru runde a fost invinsa doar de Crystal Palace, dupa jocul avut in deplasare. Acestea ne-ar putea sugera faptul ca sunt capabili sa ramana neinvinsi in fata favoritei - United, mai ales ca aceasta nu va evolua in cea mai buna formatie.

Manchester United

Dupa cum am notat si in introducere, victoria din ultimul lor joc impotriva lui Arsenal le-a asigurat un loc in Champions League, ei aflandu-se la o diferenta de 11 puncte fata de ocupanta locului 5 - Chelsea. Marea sa rivala - Manchester City deja a sarbatorit victoria pentru titlul de campioana, "diavolilor rosii" ramanand doar cu obiectivul de a consolida pozitia secunda pana la sfarsitul sezonului. De mentionat faptul ca peste doua saptamani acestia vor evolua in FA Cup impotriva lui Chelsea, asa ca ne putem astepta de la Mourinho sa faca unele experimente in aceste ultime etape pentru a-si menaja unii jucatori.

{{notification_msg}}