Blog - Pagina 1

Analiza meciuri
115

Duel cu miza in ultima etapa din Serie A: Spal - AC Milan

Inaintea acestei ultime etape a sezonului din Italia, Serie A – gazdele de la Spal se afla intr-o pozitie confortabila undeva la mijlocul clasamentului, nefiind ingrijorati daca ar suferi a treia infrangere consecutive. AC Milan se afla pozitia cinci si inca spera la o calificare in Cahmpions League , daca invinge in aceasta seara iar Inter face un mas gresit. AC Milan a invins Spal in prima jumatate a sezonului pe teren propriu cu scorul de 2-1.

  • Share
Analiza meciuri
201

Cupa Germaniei: RB Leipzing - Bayern Munchen

Cele doua finaliste ale Cupei Germaniei din acest an sunt RB Leipzing si Bayern Munchen. Bayern a castigat campionatul in acest an dupa o lupta apriga cu Borussia Dortmund in timp ce Leipzing a terminat campionatul pe locul 3. In duelurile directe din campionat Bayern s-a impus pe teren propriu iar meciul retur s-a terminat la egalitate 0-0.

  • Share
Analiza meciuri
282

Cupa Regelui: Barcelona - Valencia

Sezonul in Spania se va incheia cu aceasta finala de Cupa Regelui intre Barcelona si Valencia. Ambele echipe si-au indeplinit obiectivele in campionat, Barcelona si-a aparat titlul iar Valencia a terminat pe locul 4 si s-a calificat in grupele Champions League. Ambele meciuri de campionat intre cele doua echipe s-au terminat la egalitate.

  • Share
Analiza meciuri
50

Duel cu miza in Ligue 1: Caen - Bordeaux

In ultima etapa din Ligue 1, o singura partida mai poate aduce modificari. Mai precis, Caen poate prinde play-off-ul pentru a isi pastra locul in Ligue 1 sau poate retrograda direct in Ligue 2. Bordeaux se afla pe pozitia 14 in acest moment, iar lipsa unui obiectiv pe acest final de sezon justifica si cele cinci infrangeri consecutive inregistrate recent. In partida din prima jumatate a sezonului, jucata la Bordeaux s-a incheiat la egalitate 0-0.

  • Share
{{notification_msg}}