Blog - Pagina 2

Probleme pariuri
108

Stanleybet confisca bani pe banda rulanta

Cateva mailuri scurte si banii au fost confiscati … aceasta procedura a devenit un obicei la Stanleybet.

Incepem cu cel mai recent caz despre care am aflat si vom continua cu alte cateva despre care stim mai de mult timp. Ideea este ca sunt procese pe rol impotriva celor de la Stanleybet dar si impotriva ONJN motiv pentru care am amanat publicarea respectivelor situatii.

  • Share
Analiza meciuri
168

Champions League: Ajax - Chelsea

Inaintea meciului cu numarul trei a grupei H din Champions League, Ajax si Chelsea ocupa primele pozitii. Ajax a reusit numarul maxim de puncte dupa victoriile cu Lille si Valencia, pe cand Chelsea a obtinut doar o victorie cu Lille si o infrangere cu Valencia. Scorul ultimilor doua intalniri dintre Ajax si Chelsea a fost incheiat la egalitate.

  • Share
Analiza meciuri
172

Champions League: Galatasaray - Real Madrid

In urma primelor doua meciuri din aceasta Grupa A - Champions League, Galatasaray si Real Madrid ocupa ultimile doua pozitii. Ambele formatii au un singur punct, obtinut in fata aceleiasi adversare - Club Brugge, iar infrangerile au venit cu PSG. Turcii au fost invinsi de parizieni cu 1-0 pe teren propriu, iar madrilenii au pierdut la scorul de 3-0 in deplasare.

  • Share
Analiza meciuri
268

Calificari Euro: Romania - Norvegia

Selectionata tricolora va disputa astazi in compania Norvegiei o partida extrem de importanta privind soarta calificarea pentru Capionatul European. In acest moment Romania ocupa a treia pozitie a grupei, fiind la un punct de Suedia si sase de Spania. Cu toate ca Norvegia are trei puncte mai putin decat Romania si ea pastreaza sanse la calificare. Duelul disputat in Norvegia s-a incheiat la egalitate 2-2.

  • Share
1234
{{notification_msg}}