Blog - Pagina 1

Analiza meciuri
215

Finala Cupei Africii: Senegal - Algeria

Dupa ce in urma cu doua zile, Nigeria a invins Tunisia in finala mica a Cupei Africii pe Natiuni, in aceasta seara se va stabili castigatoarea trofeului. Senegal si Algeria s-au intalnit si in faza grupelor, duel in care algerienii au invins cu scorul de 1-0.

  • Share
Analiza meciuri
300

Cupa Africii: Madagascar - Tunisia

Dupa ce ieri Senegal si Nigeria au avansat in faza semifinalelor, in aceasta seara se vor stabili perechile acestora. Madagascar si Tunisia se vor duela in ultima intalnire a zilei, iar castigatoare va urma sa lupte pentru un loc in finala cu Senegal. Singurele intalniri oficiale dintre Madagascar si Tunisia au avut loc in calificarile Cupei Mondiale din anul 2000, tunisienii reusind victorii in ambele manse.

  • Share
Analiza meciuri
287

Cupa Africii: Nigeria - Africa de Sud

Al doilea meci al sferturilor de finala a Cupei Africii pe Natiuni se anunta a fi unul extrem de interesant. Datorita absentelor din ultimile doua editii a Cupei Africii, atat pentru Nigeria cat si pentru Africa de Sud, dorinta de a iesi in evidenta este una ridicata. Amintim ca Nigeria a eliminat in faza precedenta curenta detinatoare a trofeului, Cameroon; iar Africa de Sud a reusit supriza trimitand acasa Egipt.

  • Share
{{notification_msg}}