You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Blog - Pagina 1

Analiza meciuri
73

Derby de Champions League: Inter Milano - AS Roma

In Italia etapa cu numarul 33 din Serie A ne aduce un derby de traditie intre echipa gazda Inter Milano si AS Roma. Ambele echipe au nevoie de victorie pentru a-si asigura prezenta in Champions League. Inter e pe locul 3 la 6 puncte distanta de Roma care ocupa locul 5. Meciul tur disputat pe Olimpico din Roma s-a incheiat la egalitate 2-2.

  • Share
Analiza meciuri
297

Revansa in Premier League: Manchester City - Tottenham

Dupa numai 3 zile de la meciul spectaculos din Champions League ,Tottenham vine iar pe stadionul celor de la City pentru o partida de campionat. Campionatul in Anglia se apropie de final iar etapa cu numarul 35 poate fi decisiva in lupta pentru titlu. City are 2 meciuri tari ramase pana la final, acest duel cu Tottenham si derbyul local cu Manchester United. In meciul tur City s-a impus pe White Heart Lane cu 1-0.

  • Share
Analiza meciuri
89

Primera Division: Alaves - Real Valladolid

In deschiderea etapei cu numarul 33 din Spania Primera Division, avem un duel cu miza importanta atat pentru Alaves cat si pentru Valladolid. Surpriza placuta a acestui sezon, Alaves se afla pe a opta treapta a clasamentului si pastreaza mari sanse de a mai urca o pozitie si in acelasi timp de a se califica in Europa League. De partea cealalta, Valladolid are nevoie disperata de puncte pentru a iesi din zona rosie a clasamentului, fiind la diferenta de un singur punct de locul 17 - ultima pozitie ce va evita retrogradarea. Alaves a invins in turul campionatului la Valladolid cu scorul de 1-0.

  • Share
Analiza meciuri
128

Ligue 1: Lyon - Angers

In deschiderea etapei cu numarul 33 din Franta Ligue 1, avem un duel intre ocupantele pozitiilor trei si 12. Situatia actuala face ca valoarea celor trei punte sa fie una mai importanta pentru gazdele de la Lyon, deoarece inca au sanse de a urca pe a doua pozitie. Angers a evitat orice emotie de a fi amenintata cu retrogradarea, dar in acelasi timp si-au irosit sansele unei pozitii europene. Lyon a fost invinsa in ultimile doua etape, pe cand Angers este neinvinsa de sase etape. Lyon a invins in turul campionatului la Angers cu scorul de 2-1.

  • Share
{{notification_msg}}