Champions League: Ajax - Chelsea

Analiza meciuri

Ajax Amsterdam - Chelsea

Inaintea meciului cu numarul trei a grupei H din Champions League, Ajax si Chelsea ocupa primele pozitii. Ajax a reusit numarul maxim de puncte dupa victoriile cu Lille si Valencia, pe cand Chelsea a obtinut doar o victorie cu Lille si o infrangere cu Valencia. Scorul ultimilor doua intalniri dintre Ajax si Chelsea a fost incheiat la egalitate.

Ajax Amsterdam

Exceptand partida amicala de pe 9 octombrie, pierduta la scor minim cu Heerenveen 1-0, Ajax este neinvinsa in partidele oficiale ale sezonului curent. Mai precis, Ajax a castigat noua intalniri, aici fiind incluse si victoriile din Campions League, si a incheiat la egalitate o singura data, 1-1 in urma cu patru etape in deplasare la PSV. Fundasul stanga Nicolas Tagliafico va reveni in formatia de start dupa ce a ratat etapa trecuta datorita unei suspendari.

Chelsea

Cu e defensiva ceva mai consolidata decat in partea de inceput a sezonului si cu victorii in ultimile cinci meciuri, Chelsea are motive de a fii optimista in aceasta deplasare la Amsterdam. Amintim ca debutul in grupele Champions League a fost un esec, Valencia i-a invins pe teren propriu cu 1-0. Dupa ce a ratat si ultima etapa, care a fost castigata la scor minim cu Newcastle, mijlocasul Ross Barkley continua a figura pe lista jucatorilor de care Frank Lampard nu se a putea folosi in acest duel.

{{notification_msg}}