Champions League: Galatasaray - Real Madrid

Analiza meciuri

Galatasaray - Real Madrid

In urma primelor doua meciuri din aceasta Grupa A - Champions League, Galatasaray si Real Madrid ocupa ultimile doua pozitii. Ambele formatii au un singur punct, obtinut in fata aceleiasi adversare - Club Brugge, iar infrangerile au venit cu PSG. Turcii au fost invinsi de parizieni cu 1-0 pe teren propriu, iar madrilenii au pierdut la scorul de 3-0 in deplasare.

Galatasaray

In primul rand este de mentionat faptul ca Galatasaray a ratat victoria in ultimile sapte meciuri de Champions League, iar forma pe care au aratat-o in acest sezon este una modesta. In campionatul intern ocupa doar pozitia sase in acest moment, avand doar trei victorii in urma celor opt etape. In ultimul meci au invins Sivasspor pe teren propriu cu scorul de 3-2, partida in care atacantul roman Florin Andone a reusit sa marcheze de doua ori. Accidentarea lui Radamel Falcoa va bifa cea mai importanta absenta a lotului condus de Fatih Terim.

Real Madrid

Realul ocupa a doua pozitie a campionatului si este la un singur punct de lidera Barcelona, iar aceast duel vine dupa ce Realul a suferit in ultima etapa prima infrangere a sezonului - 1-0 in deplasarea de la Mallorca. Madrilenii au mai intampinat probleme si urma cu trei etape dar in fata unui adversar mult mai puternic, atunci deplasarea la Atletico a fost incheiata la egalitate, 0-0. Dupa ce au absentat si in partida trecuta, Luka Modric si Gareth Bale nu vor putea lua startul nici in aceasta seara. Ca aspect pozitiv Realul in va putea folosi in aceasta seara pe Toni Kroos, in urma accidentarii suferite.   

{{notification_msg}}