Calificari Euro: Romania - Norvegia

Analiza meciuri

Romania - Norvegia

Selectionata tricolora va disputa astazi in compania Norvegiei o partida extrem de importanta privind soarta calificarea pentru Capionatul European. In acest moment Romania ocupa a treia pozitie a grupei, fiind la un punct de Suedia si sase de Spania. Cu toate ca Norvegia are trei puncte mai putin decat Romania si ea pastreaza sanse la calificare. Duelul disputat in Norvegia s-a incheiat la egalitate 2-2.

Romania

Cu trei runde ramase de jucat pana la sfarsitul acestor grupe de calificari, Romania va avea trei teste dificile - intalnirea cu Norvegia din aceasta seara si duelurile cu Suedia si Spania de la mijlocul lunii noiembrie. Amintim ca in fata acestor adversare Romania a intampinat dificultati, a fost invinsa 2-1 in partida de deschidere jucata in Suedia, a remizat 2-2 in Norvegia si a fost invinsa acasa de Spania la scorul de 2-1.

Norvegia

Desi are o singura infrangere din cele sapte partide ale acestor calificari, inregistrata chiar in prima runda in deplasare la favorita grupei - Spania, numarul mare de remize le ofera norvegienilor doar a patra pozitie a grupei in acest moment. La fel ca si selectionata Romaniei si cea a Norvegiei a reusit sa marcheze in toate intalnirile. Amintim rezultatele ultimilor doua partide in care au intalnit ocupantele primelor doua pozitii ale grupei - acelasi scor 1-1 a fost inregistrat atat in deplasarea din Suedia, cat si pe teren propriu cu lidera grupei - Spania.

{{notification_msg}}