Analiza meciuri - Pagina 216 - Blog

Analiza meciuri
160

Anglia Premier League: Chelsea - Liverpool

In meciul de duminica seara se disputa etapa cu numar 37 din Premier League, aflandu-ne la doar trei etape de finalul sezonului. Avandu-le ca protagoniste pe marele rivale Chelsea si Liverpool cu siguranta acest meci este in centrul atentiei. Ambele echipe se afla in joc un loc ce asigura participarea in Champions League din sezonul viitor, dar Chelsea se afla intr-o situatie mult mai delicata, ei situandu-se pe pozitia cinci a clasamentului actual, cu sase puncte mai putin decat Liverpool, dar cu un joc mai putin decat acestia.

  • Share
Analiza meciuri
36

La Liga: FC Barcelona - Real Madrid

El clasico nu s-a disputat de ceva vreme, insa jocul nu se dovedeste de a fi unul foarte important, avand in vedere faptul ca detinatoarea titlui de campiona este deja decisa, Barcelona avand confirmarea matematica, ei detin si trofeul Cupa Regelui in acest sezon. Madrilenii  au avut jocuri slabe in campionat iar in momentul de fata nu se afla nici printre primele 3 clasate, cu toate acestea se descurca admirabil in Champions League, aflandu-se la doar un pas de al treilea triumf consecutiv. In prima parte a sezonului Barcelona a depasit cu usurinta meciul impotriva Real-ului cu scorul de 3-0.

  • Share
Analiza meciuri
157

Derby in Lisabona: Sporting - Benfica

Marele derby al orasului Lisabona se va disputa sambata seara si e foarte important pentru ambele echipe, chiar daca nu vor reusi sa castige titlul de campioana care pare deja acontat de FC Porto cu un avans de 5 puncte

  • Share
Analiza meciuri
237

La Liga: Sevilla - Real Sociedad

Cu trei runde ramase pana la terminarea campionatului, acest joc devine unul foarte important pentru a obtine o pozitie ce duce catre Europa League. Nu cu mult timp in urma am fi putut spune ca Sevilla va reusi cu siguranta sa obtina unul din locurile ce permit avansarea in liga europeana, mai putin increzatori in sansele lui Real Sociedad, insa situatia s-a schimbat - Sevilla acumuland o serie lunga de jocuri fara victorie, in timp ce jocul bun al Sociedad-ului a apropiat-o la doar doua puncte.

  • Share
215216217218219
{{notification_msg}}