Analiza meciuri - Pagina 528 - Blog

Analiza meciuri
85

AC Milan, spre o noua victorie?

Vom începe analiza etapei 24 din Serie A, cu un meci între două rivale. Milan, care va juca acasă, este la ora actuală intr-o formă mult mai bună, fiind pe poziția a 6-a în clasament, față de cei de la Udinese care se află pe locul 14, cu 13 puncte mai puțin. În prima parte a sezonului, Milan a caștigat cu 3-2, iar ambele echipe au bifat câte o victorie acasă la sfarșitul turului.

  • Share
Analiza meciuri
17

Confruntare istorică la Londra

La finalul etapei cu numărul 25 din prima liga engleză, avem un meci între două mari rivale, Chelsea și o echipă care a reusit să caștige cele mai multe campionate în Anglia, Manchester United. Pe de altă parte putem spune că sunt două echipe care și-au îmbunatatit jocul în ultima vreme, iar diavolii roșii sunt clasați mult mai bine având cu 11 puncte mai mult decât londonezii.

  • Share
Analiza meciuri
220

Bătălie pentru puncte în Bundesliga

Aceste două echipe gravitează spre mijlocul clasamentului, dar Koln este  mai bună, deoarece este pe locul nouă, cu trei puncte mai mult decât cele două poziții inferioare pe care este clasata HSV. Și având în vedere că  au același număr de victorii, șase mai exact, diferența constă în meciurile lor pierdute, echipa din Koln având mai puține înfrângeri.

  • Share
Analiza meciuri
45

Meci interesant în Țara Bascilor

Athletic Bilbao vs. Villarreal - este un meci derby în etapa din Primera și totodată aceste două echipe se vor întalni și în Europa League, ambele fiind în forma. În campionat Vilarreal este clasata mai bine, fiind pe pozitia a 4-a, iar Athletic Bilbao se află pe locul 6 cu 10 puncte mai putin.

  • Share
527528529
{{notification_msg}}