Meci interesant în Țara Bascilor

Analiza meciuri

villareal

Athletic Bilbao vs. Villarreal - este un meci derby în etapa din Primera și totodata aceste două echipe se vor întalni și în Europa League, ambele fiind în forma. În campionat Vilarreal este clasata mai bine, fiind pe pozitia a 4-a, iar Athletic Bilbao se află pe locul 6 cu 10 puncte mai putin. În etapa trecută ambele echipe au înregistrat câte o victorie cu același scor: 1-0. În Cupa Regelui, Bilbao a jucat cu un meci mai mult, iar înainte de a fi eliminată erau mai buni decît cei de la Vilarreal având doua victorii la limită. În turul campionatului Vilarreal a caștigat pe El Madrigal împotriva celor de la Athletic Bilbao cu scorul de 3 la 1.

Athletic Bilbao

Se poate spune ca Athletic a jucat bine in ultima vreme, cu toate ca in ultimele 10 meciuri , au suferit 4 infrangeri si un egal. Referitor la cele 4 meciuri pierdute, 3 dintre ele au fost contra Barcelonei si cea de a4a a fost in deplasare impotriva echipei Sevilla . Dar in Cupa i-au invins pe cei de la Vilarreal de doua ori si de asemenea au legat doua victorii si in campionat. In tara bascilor au castigat cu cei de la Eibar cu scorul de 5 la 2 pe stadionul San Mames, iar in etapa trecuta au obtinut victoria in deplasare, acasa la Getafe cu scorul de 1 la 0. Nu a fost afectata de faptul ca a primit primul gol foarte repede in meciul cu Eibar, deoarece la finalul primei reprize conduceau cu scorul de 3 la 1.

Pana la ultimul fluier al meciului si-au marit avantajul prin atacantul Aduriz care a inscris de doua ori. In acest meci antrenorul Valverde a trimis o echipa schimbata, in care au lipsit jucatori ca Eraso , Wiliams si Etxeita. In meciul cu Getafe cei trei au fost prezenti,iar fundasul Laporte a fost menajat si de asemenea M. Susaeta a stat pe banca. Cu siguranta Marcos va lipsi din cauza accidentarii, pe aripa dreapta va fi Boveda,iar Susaeta il va inlocui pe Sabin.

Vilarreal

Toate lucrurile rele au inceput la Vilarreal in ultimele doua luni, mai exact de la duelurile cu Athletic. Acele doua infrangeri din optimile Cupei i-a adus eliminarea din competitie, fiind singurele infrangeri de la sfarsitul lunii noiembrie pana acum, daca excludem alta infrangere din Cupa care nu a insemnat nimic. Daca ne concentram pe campionat, Vilarreal are 9 meciuri consecutiv fara infrangere, cu 7 victorii si 2 egaluri.

Au avut  o serie de 6 victorii care a fost intrerupta neasteptat de egalul cu cei de la Betis,dupa care a urmat si o remiza in deplasare la Espanyol. In ultima etapa s-au daruit in meciul cu Granada, obtinand victoria cu 1 la 0. Impotriva celor de la Espanyol, s-a accidentat fundasul Bailly care a lipsit in ultima etapa si care nu va fi prezent nici in acest meci. Victor Ruiz a reusit sa-l inlocuiasca cu success si nu ne asteptam la alte modificari la echipa. De asemenea D.Suarez si J.Costa au acuzat usoare probleme in cursul acestei saptamani.

{{notification_msg}}