Analiza meciuri - Pagina 526 - Blog

Analiza meciuri
231

Marele derby din Portugalia

Lasand la o parte faptul ca vor juca in cupele europene, echipele portugheze Benfica si  FC Porto se vor intalni pe teren vineri seara. Jucatorii din ambele tabere sunt foarte motivati pentru cel mai mare derby din prima liga portugheza.

  • Share
Analiza meciuri
77

Derby pentru cupele europene

Doua echipe care se lupta pentru un loc in cupele europene vor deschide etapa cu numarul 21 din Bundesliga. In acest moment Mainz este pe locul 7, iar rivalii lor din aceasta seara au 3 puncte peste ei si ocupa pozitia a patra

  • Share
Analiza meciuri
234

Deschiderea etapei in Serie A

In programul campionatului italian Serie A, din aceasta saptamana, are loc etapa cu numarul 25. Primul meci se va juca mai devreme decat celelalte, mai exact joi seara, cand Lazio echipa de pe locul 9 o va intalni pe Verona, ultima clasata care are cu 18 puncte mai putin.

  • Share
Analiza meciuri
265

Va fi o misiune imposibila pentru Bochum ?

Acest meci nu ne poate ridica multe semne de intrebare, pentru ca stim cu totii valoarea echipei oaspete. Bayern isi  doreste sa castige trofeul, deoarece anul trecut a fost eliminata  spre uimirea tuturor, pe care il va pune langa titlul de campioana aproape asigurat.

  • Share
525526527528529
{{notification_msg}}