Analiza meciuri - Pagina 524 - Blog

Analiza meciuri
203

Continuă FC Nurnberg victoriile în 2.Bundesliga?

Ultimul duel din aceasta etapa poate fi incadrat in categoria meciurilor derby, aducand-o fata in fata pe Nurnberg, care are 6 victorii consecutive in campionat, fiind ocupanta locului 3 si Bochum care a evoluat mai bine la inceputul sezonului, dar acum are o serie de 4 meciuri fara infrangere in 2.Bundesliga.

  • Share
Analiza meciuri
81

Va reuși Arsenal să o oprească pe Leicester?

Dupa ce a reusit etapa trecuta sa o invinga in deplasare pe  Manchester City cu scorul 3-1, uimitorul lider din Premier League va trebui sa joace impotriva altei echipe puternice in aceasta duminica si anume Arsenal care se afla pe locul 3 la 5 puncte distanta.

  • Share
Analiza meciuri
235

Confruntare puternică în Italia dintre Fiorentina și Inter Milan

In afara de meciul spectaculos care se joaca sambata seara la Torino intre primele clasate, acest duel va fi  la Florenta si cu siguranta este unul din cele mai interesante jocuri din etapa a 25 a din Serie A, unde se intalneste echipa de pe locul 3, Fiorentina si ocupanta pozitiei a 4 a Inter, fiind doar un punct diferenta intre ele.

  • Share
Analiza meciuri
105

Va rezista Celta Vigo pe Camp Nou ?

Poate ca acest meci nu va fi asa de interesant pentru ca Celta in ultimele intalniri cu Barcelona nu a avut o prestatie buna, asa ca nu va fi o surpriza daca va pierde si de data asta.

  • Share
523524525526527
{{notification_msg}}