Confruntare puternică în Italia dintre Fiorentina și Inter Milan

Analiza meciuri

AC Fiorentina - Inter Milan

In afara de meciul spectaculos care se joaca sambata seara la Torino intre primele clasate, acest duel va fi  la Florenta si cu siguranta este unul din cele mai interesante jocuri din etapa a 25 a din Serie A, unde se intalneste echipa de pe locul 3, Fiorentina si ocupanta pozitiei a 4 a Inter, fiind doar un punct diferenta intre ele. In ultimele intalniri directe Inter Milan a suferit 3 infrangeri, ultimul joc pierzand la o diferenta mare, scor 4-1.

AC Fiorentina

Fanii Fiorentinei au avut parte de o perfomarnta in acest sezon uitandu-ne pe statistica meciurilor jucate acasa, unde din 12 jocuri au vazut 9 victorii ale favoritilor, un egal si doua infrangeri, unul din esecuri fiind la inceputul anului cu cei de la Lazio, scor 3-1. Dupa aceasta a m-ai pierdut cu 2-0 in deplasare la AC Milan, dar a reusit sa-si revina rapid castigand acasa cu Carpi si Torino, si remizand in deplasare la Genoa si Bologna. In acest fel elevii  antrenorului Sousa au pastrat pozitia a treia din clasament. In spatele ei se afla Inter si AS Roma, dandu-se o lupta grea intre aceste 3 cluburi pentru ultimul loc care duce in Champions League. Se afla la o diferenta mare de 10 puncte fata de liderul Napoli si 8 puncte fata de locul 2 pe care e Juventus, fiind foarte greu sa le ajunga. In curand cei din Firenze vor avea o dubla grea in Europa League impotriva echipei Tottenham. Sa nu uitam ca in aceasta duminica vor lipsi mijlocasii Fernandez si Badalj, primul fiind suspendat, iar al doilea accidentat.

Inter Milan

Are probleme in defensiva, motiv pentru care a cazut din postura de lider pe locul 4 intr-o perioada scurta de timp, facandu-se o diferenta mare de puncte. Intr-adevar a jucat mai bine ultimele doua etape invingand acasa cu Chievo, scor 1-0, iar apoi a remizat cu Verona in deplasare cu noroc, marcand doua goluri pe final de meci. Ultimul rezultat poate fi considerat o catastrofa pentru Inter, fiindca Verona este o echipa aproape retrogradata si a primit 3 goluri de la aceasta. Daca mai adaugam si meciul din campionat cu Milan si cel din Cupa cu Juventus, in care a primit cate 3 goluri de la fiecare echipa, ajungem la concluzia ca antrenorul Mancini va trebui sa faca ceva urgent in defensiva si in linia de mijloc. Acestea fiind motivele pentru care ne asteptam la o echipa de start schimbata in mare parte, mai ales pe linia de fund si la mijloc, tinand cont ca nu va juca nici Felipe Melo.

{{notification_msg}}