Va rezista Celta Vigo pe Camp Nou ?

Analiza meciuri

FC Barcelona - Celta Vigo

Poate ca acest meci nu va fi asa de interesant pentru ca Celta in ultimele intalniri cu Barcelona nu a avut o prestatie buna, asa ca nu va fi o surpriza daca va pierde si de data asta. Se afla intr-o forma slaba, cu 4 meciuri fara victorie si vine dupa o eliminare din semifinala Cupei, competitie in care a obtinut ultima victorie dupa 7 meciuri jucate. Barcelona nu a facut nici un pas gresit in Cupa si se aproapie incet de inca o finala, in timp ce in campionat trece printr-o serie de victorii. In tur Celta a invins-o pe Barcelona cu 4-1, iar sezonul trecut a reusit performanta de a castiga cu 1-0 pe Camp Nou.

FC Barcelona

Este liderul din Spania, si de miercuri finalista in Cupa Regelui, asa ca ambele trofee pot fi in curand in vitrina clubului. Isi va apara Cupa in fata celor de la Sevilla, si meciul de pe teren neutru va fi decisiv, dar tot va fi echipa favorita. Are un bun avantaj in campionat fata de celelalte contracandidate la titlu, care au aratat multe semne de slabiciune in acest sezon. FC Barcelona se afla intr-o serie de meciuri fara infrangere in toate competitiile inca de la inceputul lunii octombrie. In Cupa a invins-o pe Valencia cu rusinosul scor de 7-0, iar in meciul de miercuri a remizat 1-1 folosind o echipa complet diferita. In acest meci vor fi cei mai buni jucatori in teren, cu exceptia lui Rafinha care este accidentat.

Celta Vigo

Peste toate acestea, este un sezon foarte bun pentru Celta, pentru ca a jucat in semifinalele Cupei, iar in ceea ce priveste campionatul, sunt pe o pozitie buna in clasament de mult timp. Are doar o singura victorie in La Liga din ultimele 7 etape, iar in aceasta perioada a pierdut de 5 ori. In ultima etapa a fost capabila sa obtina o remiza cu Sevilla, echipa care a zdrobit-o in Cupa cu 4-0 in deplasare. In meciul retur scorul a fost 2-2, asa ca a fost eliminata si nu a mai avut ocazia sa o intalneasca din nou pe Barcelona. Antrenorul Berizzo se afla intr-o situatie dificila si nu poate conta pe cel mai bun jucator Nolito in meciul de pe Camp Nou. De asemenea sunt suspendati Aspas, Bongonde, Sergi Gomez  si fundasul Fontas este accidentat. Se bazeaza pe Hugo Mallo si Orellana care au revenit dupa perioada de suspendare.

{{notification_msg}}