Analiza meciuri - Pagina 523 - Blog

Analiza meciuri
286

Confruntarea dintre gladiatori și galactici: AS Roma - Real Madrid

Miercuri seara se va juca a doua runda a optimilor de finala unde se vor intalni vicecampioana Italiei, AS Roma si Real Madrid, care a castigat aceasta competitie de 10 ori. Ambele echipe sunt intr-o forma buna, deoarece vin dupa o serie de victorii din campionat.

  • Share
Analiza meciuri
46

Prima întâlnire dintre KAA Gent și VfL Wolfsburg

Miercuri seara se vor juca inca doua optimi de finala Champions League. In primul meci se va intalni campioana Belgiei Gent cu vicecampioana Germaniei Wolfsburg, care a trecut cu brio de faza grupelor lasand-o in urma chiar si pe Manchester United. 

  • Share
Analiza meciuri
289

Duel de poveste la Paris

La fel ca si anul trecut, optimile Champions League incep cu meciul Paris Saint-Germain si Chelsea. De aceasta data parizienii sunt favoriti care au pierdut doar un singur meci in acest sezon in luna noiembrie impotriva celor de la Real Madrid pe Santiago Bernabeu. 

  • Share
Analiza meciuri
151

Meci interesant intre două campioane

Sunt doua echipe campioane in tarile din care provin si cu siguranta va fi un meci echilibrat. Ambele au dat semne de slabiciune in ultima vreme, Benfica a fost infranta de 4 ori in campionat, doua dintre esecuri fiind in fata rivalilor de la Porto si din aceasta cauza se afla pe locul 2 in clasament. 

  • Share
522523524525526
{{notification_msg}}