Analiza meciuri - Pagina 521 - Blog

Analiza meciuri
99

Derby în Țara Bascilor: Athletic Bilbao - Real Sociedad

Athletic se afla intr-o forma mai buna inaintea acestui derby. In campionat este pe locul 8, dar trebuie sa mentionam ca evolueaza si in Europa League. Real Sociedad este pozitionata la mijlocul clasamentului, pe locul 10, la 5 puncte de Athletic si nu demult a fost eliminata din Cupa Spaniei. 

  • Share
Analiza meciuri
212

Derby in Italia: Hellas Verona - Chievo Verona

Este un derby al orasului Verona din etapa cu numarul 26 din Serie A. Va fi diferit fata de sezonul trecut, pentru ca acum este o diferenta mare de 16 puncte intre ele, Chievo fiind pe pozitia a 12 a, iar Verona se afla pe ultimul loc de mult timp si pare a fi condamnata la retrogradare.

  • Share
Analiza meciuri
98

Duel in FA Cup: Reading - West Bromwich

In aceasta samabata in runda 16 din FA Cup, aduce fata in fata intr-unul din meciuri, doua echipe din ligi diferite, Reading care se afla pe la mijlocul ligii a doua din Anglia si West Bromwich care este pe locul 14 in Premier League dupa 26 de etape. 

  • Share
Analiza meciuri
242

Dispută interesanta în Spania: Celta Vigo - Eibar

Putem spune ca acest duel este unul chiar surprinzator in La Liga in acest sezon. Multa lume se astepta ca ambele echipe sa fie in partea de jos a clasamentului, in special Eibar care momentan se afla pe locul 6, iar Celta pe pozitia a 8 a. Ambele pot prinde un loc in cupele europene anul acesta.

  • Share
520521522523524
{{notification_msg}}