Derby in Italia: Hellas Verona - Chievo Verona

Analiza meciuri

Hellas Verona - Chievo Verona

Este un derby al orasului Verona din etapa cu numarul 26 din Serie A. Va fi diferit fata de sezonul trecut, pentru ca acum este o diferenta mare de 16 puncte intre ele, Chievo fiind pe pozitia a 12 a, iar Verona se afla pe ultimul loc de mult timp si pare a fi condamnata la retrogradare. Ultimele doua intalniri cand Chievo a fost gazda s-au terminat la egalitate, iar inainte de astea fiecare echipa a castigat o data acasa.

Hellas Verona

Doar istoria clubului si rivalitatea o poate face motivata pe Hellas Verona pentru acest derby, cu toate ca intr-o forma mai buna se afla Chievo. Elevii antrenorului Delneri au inceput sa evolueze mai bine in retur, iar inainte cu doua etape au avut o serie de 4 egaluri si o victorie cu Atalanta, fiind primul lor triumf in acest sezon. Dupa acestea a mai obtinut un rezultat de egalitate acasa cu Inter, scor 3-3 si urmatoare etapa a pierdut la Lazio acasa dupa mult timp cu 5-2. Pana la acel meci, a jucat un fotbal mai ofensiv si ne asteptam sa fie tot asa si in duelul cu Chievo, mai ales ca daca invinge se apropie la 1 punct de locul 17 care este ocupat de Sampdoria. Referitor la accidentati, vor sta deoparte fundasii Souprayen si Albertazzi, mijlocasul Viviani, si atacantii Rebic si Siligardi.

Chievo Verona

Se afla la mijlocul clasamentului inca de la inceputul sezonului pe pozitia a 12 a si e la 9 puncte de primul loc care duce in Serie B, pe care se afla Frosinone. Recent a trecut printr-o serie de rezultate negative, cu 3 infrangeri consecutive suferite in fata celor de la Juventus, Lazio si Inter, dupa care a urmat si o victorie cu 2-1 in deplasare la Torino. Dupa acestea a remizat 1-1 acasa cu Sassuolo, ceea ce inseamna ca se afla intr-o forma destul de buna inaintea derby-ului cu Hellas Verona. Jucatorii vor fi motivati, chiar daca antrenorul Maran are probleme mari cu lotul, datorita multor absenti. Pe lista accidentatilor sunt fundasii Gamberini si Cacciatore, mijlocasul Izco, Pepe si Hetemaj si atacantii Floro Flores si Meggiorini. De asemenea absent va fi si mijlocasul Radovanovic din cauza suspendarii.

{{notification_msg}}