Deschiderea etapei in Serie A

Analiza meciuri

Lazio Roma – Hellas Verona

In programul campionatului italian Serie A, din aceasta saptamana, are loc etapa cu numarul 25. Primul meci se va juca mai devreme decat celelalte, mai exact joi seara, cand Lazio echipa de pe locul 9 o va intalni pe Verona, ultima clasata care are cu 18 puncte mai putin. Totusi Verona este mai in forma decat romanii, pentru ca nu a mai pierdut de 5 etape. Ultima intalnire directa a fost toamna trecuta cand Lazio a castigat cu 2-1 in deplasare. Anul trecut romanii au triumfat cu 2-0 acasa, iar la Verona s-a terminat 1-1.

Lazio Roma

Desigur romanii isi doresc victoria pentru a treia oara la rand, acasa in fata fanilor, mai ales ca adversarii se afla pe ultimul loc in clasament. Pentru asta va trebui sa faca modificari in jocul echipei, mai ales in atac, tinand cont de ultimele 3 jocuri. Elevii lui Pioli au reusit sa adune doar doua puncte in acea perioada, multumita remizelor fara goluri de la Genoa si Udinese, iar intre aceste doua meciuri au fost infranti pe Olimpico de catre Napoli cu scorul de 0-2. Trebuie sa precizam ca in atac nu sta foarte bine, deoarece nu a reusit sa inscrie nici un gol in ultimele 3 meciuri, iar defensiva este buna, chiar daca nu a putut rezista in fata celor de la Napoli. Ceea ce trebuie sa-l ingrijoreze pe Pioli in meciul cu Verona este inlocuirea jucatorilor accidentati precum fundasii Bisevac, de Vrij, Radu si Basta, mijlocasii Onazi, Biglia, Morrison, Kishna, Candreva si Parolo care este suspendat.

Hellas Verona

Se afla la coada clasamentului inca de la inceputul sezonului si doar o minune o poate salva de retrogradarea in liga secunda. Totusi ultimele 5 meciuri au dat sperante mari fanilor, inregistrand 4 rezultate de egalitate si o victorie. Cu doua etape in urma Verona nu avea nici o victorie, dar a izbutit in fata fanilor sa o invinga pe Atalanta Bergamo. Cat de mult a insemnat acest rezultat pentru elevii lui Delneri s-a vazut in meciul urmator cand au remizat 3-3 cu Inter, ajungand la 9 puncte distanta fata de Sampdoria care este pe primul loc deasupra zonei retrogradabile. Intr-adevar este o diferenta mare, dar atat timp cat mai sunt sanse, trebuie sa faca tot posibilul sa ramana in Serie A. Referitor la cei care vor absenta din cauza accidentarilor ii putem numi pe atacantii Siligardi si Rebic, mijlocasul Viviani, fundasul Douprayen si mijlocasul suspendat Marrone.

{{notification_msg}}