La Liga: Sevilla - Real Sociedad

Analiza meciuri

Spania La Liga: FC Sevilla - Real Sociedad

Cu trei runde ramase pana la terminarea campionatului, acest joc devine unul foarte important pentru a obtine o pozitie ce duce catre Europa League. Nu cu mult timp in urma am fi putut spune ca Sevilla va reusi cu siguranta sa obtina unul din locurile ce permit avansarea in liga europeana, mai putin increzatori in sansele lui Real Sociedad, insa situatia s-a schimbat - Sevilla acumuland o serie lunga de jocuri fara victorie, in timp ce jocul bun al Sociedad-ului a apropiat-o la doar doua puncte, dar totusi Sevilla are cu un joc mai putin. In prima parte a sezonului, duelul dintre cele doua echipe a fost castigat de Sociedad cu 3-1.

FC Sevilla

Se pare ca jocul lor le-a scapat de sub control, dintr-un sezon ce parea mai mult decat promitator acum se afla intr-o situatie dificila. Eliminarea din sferturile de finala Champions League nu a fost o mare tragedie, adaugand esecul din finala cupei impotriva Barcelonei si faptul ca in campionat nu au castigat un meci in ultimile sapte jocuri, socotind si celelalte competitii aduna 9 jocuri fara victorie. In urma acestora putem spune ca locul lor in Europa League este pus sub semnul intrebarii. Dupa ce au pierdut in fata lui Levante din ultima etapa disputata, antrenorul Montella a fost inlocuit, decizie ciudata avand in vedere ca au mai ramas doar trei etape. Aducerea lui Joaquin Caparros pe banca are ca obiectiv clasarea minim in primele 7 pozitii ale clasamentului final.

Real Sociedad

Avand in vedere jocul aratat de acestia in acest sezon, ar trebui sa se declare multumiti daca ar reusi sa prinda un loc in Europa League. Ne-am fi asteptat ca echipa sa prinda un loc pentru Europa fara prea multe eforturi, insa in urma unor serii de rezultate negative au cazut spre partea de jos a clasamentului. Jocul lor se imbunatatise in ultima vreme dar in penultima etapa a fost batuta de ultima clasata - Malaga, in urma carui vor avea de regretat daca aceasta se va dovedi decisiva. Infrangerea vine dupa o serie de trei victorii in care nu au primit gol si au inscris de noua ori. Dupa aceasta infrangere, antrenorul Alguacil face o serie de modificari in echipa, lucru ce ii determina sa etaleze din nou un joc bun, demonstrat in ultima etapa pe teren propriu impotriva lui Athletic Bilbao, scor 3-1.

{{notification_msg}}