La Liga: Sevilla - Real Madrid

Analiza meciuri

La Liga: FC Sevilla - Real Madrid

Derby-ul din aceasta seara face ca valoare punctelor sa fie mai importanta pentru Sevilla, aceasta aflandu-se in joc pentru lupta ocuparii unui loc de Europa League, spre deosebire madrilenii si-au asigurat deja biletul catre Champions League iar acum eforturile lor vor fi indreptate in special catre finala acestui campionat. Sevilla in urma unei lungi serii fara victorie reuseste sa castige in ultima etapa, iar acum se afla din noua intr-o pozitie buna pentru a prinde liga europeana. Real-ul vine dupa un regret - ei nereusind victoria impotriva rivalei Barca. In prima parte a sezonului Real Madrid depaseste cu usurinta Sevilla pe Bernabeu cu scorul de 5-0.

FC Sevilla

Inlocuirea antrenorului li se dovedeste de bun augur, acestia reusind sa rupa seria slaba de rezultate. Aceasta schimbare nu este deloc obisnuita avand in vedere ca au ramas doar trei jocuri pana la finalul sezonului insa acestia erau sub presiune, fiind in situatia ramanerii fara loc in Europa League si au optat pentru inlocuirea lui Montella cu Joaquin Caparros, care a si deputat cu o victorie. Acesta a facut cateva schimbari inaintea meciului cu Real Sociedad - introducandu-l Roque ca fundas central, atribuindu-i lui Banega un rol mai ofensiv si Ramirez in fruntea atacului, in urma victorie in aceasta distributie nu ne asteptam la schimbari.

Real Madrid

Acestia nu au evoluat la capacitati maxime in campionat de ceva vreme, dar in meciul de duminica impotriva marei rivale Barca au evoluat in cea mai buna formatie, dorind sa doboare seria lor de meciuri fara infrangere si sa se revanseze dupa experienta neplacuta din prima parte a campionatului. Rezultatul obtinut duminica 2-2 cu siguranta nu ii multumeste, ei beneficiind de superioritate numerica in toata partea a doua a jocului. Obietivul lor in campionat ramanand ocuparea pozitiei secunde, care in momentul de fata apartine rivalei Atletico Madrid, dar cu siguranta toate gandurile lor zboara catre Kiev si finala Champions League. Zidane va dori sa odihneasca o parte din jucatori, unul dintre ei fiind Ronaldo - care are si o mica accidentare, dar ne putem astepta la prezentele lui Kovacic, Bale si Vasquez sa evolueze in aceasta disputa.

{{notification_msg}}