Finala Cupei Turciei: Akhisar - Fenerbahce

Analiza meciuri

Finala Cupei Turciei - Akhisarspor - Fenerbahce

In aceasta seara se va disputa finala cupei Turciei intre Akhisarspor si Fenerbahce, ocupanta locului 14 si a doua clasata a campionatului din Turcia. Desi Fenerbahce sta mult mai bine in clasament fiind la o diferenta de 30 puncte, aceasta pierde ambele meciuri de campionat din acest sezon disputate in fata celor de la Akhisarspor.

Akhisarspor

Acestia evolueaza pentru prima data in finala cupei, cu siguranta isi doresc victoria, dar este pe deplin constienta ca de aceasta data Fener le va pune multe dificultati in drumul lor catre marele trofeu. Desi jucatorii antrenorului Bukura au reusit sa elimine in semi-finala pe prima clasata din Superliga - Galatasaray, acestia intampina mari probleme in campionat, acumuland o serie de trei meciuri de egalitate si cinci infrangeri, ajungand la doar trei puncte de zona retrogradarii. Cu toate acestea suntem increzatori ca vor oferi tot ce pot in acest meci, desi nu vor putea conta pe accidentarile lui Serginho si Henrigue si pe suspendarile atacantului Seleznev si a portarului Lukac.

Fenerbahce

Fener are in aceasta seara ocazia de a castiga cel de-al saptelea trofeu a cupei Turciei si al 35 lea din toata istoria clubului. Acestia isi vor etala toate resursele in drumul lor catre cucerirea acestui trofeu, mai ales ca au adversar o echipa in fata careia a luat bataie de doua ori in acest sezon. Ca ei sa obtina acest loc de finalista a trebuit sa depaseasca marea rivala Besiktas, dupa un 2-2 obtinut in deplasare, meciul retur a fost castigat la masa verde deoarece  adversarii au refuzat sa reintre in joc in urma unui atat al suporterilor asupra antrenorului  celor de la Besiktas - Gunes. Ca absente  notam doar accidentarile mijlocasilor Dirar si Zeybek.

{{notification_msg}}