Franta Ligue 1: FC Girondins Bordeaux - FC Toulouse

Analiza meciuri

Franta Ligue 1: FC Girondins Bordeaux - FC Toulouse

Intalnire intre a noua clasata Bordeaux si echipa de pe pozitia 18 - Toulouse va fi una dintre cele mai interesante meciuri din aceasta penultima etapa din Ligue 1. Echipa gazda avand nevoie de puncte pentru a prinde Europa League in timp ce oaspetii lupta pentru supravietuierea in prima liga.  Bordeaux pleaca ca mare favorita inaintea acestui meci - pe langa faptul ca au castiga prima intalnire a sezonului impotriva adversarei din aceasta seara, dovedeste si o forma buna in ultimile sale jocuri.

FC Girondins Bordeaux

Aproape de sfarsitul anului trecut - Toulouse reuseste revansa in Cupa Ligii iar acum Bordeaux doreste cu siguranta sa readuca suprematia in intalnirile directe. Jocul acestora s-a imbunatatit evident in ultima vreme, reusind sa obtina patru victorii din urma ultimilor cinci meciuri. Pierzand doar impotriva noii campioane PSG - dar acestia nu s-au lasat influientati de infrangere,  a urmat victoria de pe teren propriu impotriva celor de la Dijon cu 3-1 si meciul jucat in deplasare saptamana trecuta impotriva celei de-a sasea clasata St. Etienne, reusind acelasi rezultat favorabil 3-1. Ei apropiindu-se la 3 puncte fata de St. Etienne se alatura din nou intrecerii pentru un loc in Europa. In urma meciului cu Toulouse unii jucatori nu vor putea evolua din cauza accidentarilor - fundasii Gajic si Contento, si atacantul Mendy.

FC Toulouse

Dupa cum am mentionat deja ei ocupa momentan pozitia 18 - ce i-ar duce la play-off-ul pentru evitarea retrogradarii din Ligue 1 si se afla la diferenta de doar doua puncte de Troyes, ocupanta locului 19 pozitie de retrogradare directa. Lille si Strasbourg - ocupantele pozitiilor 16 - 17 au doar un punct un punct suplimentar fata de Toulouse in acest moment, ceea ce inseamna ca vom asista la o adevarata lupta de supravietuire in aceste ultime doua etape. In ultima etapa Toulose a pierdut puncte importante, luand bataie pe teren propriu de la competitoare sa directa Lille. Acestia au nevoie maxima de a ridica nivelul de joc daca au pretentia de a ramane in prima liga. In aceasta seara va absenta doar fundasul Moubadje, ca urmare a unei suspendari.

{{notification_msg}}