Analiza meciuri - Pagina 212 - Blog

Analiza meciuri
16

Germania Bundesliga: VfL Wolfsburg - Holstein Kiel

Play-off-ul in Bundesliga o aduce pe Wolfsburg pentru al doilea an consecutiv in lupta pentru supravietuiere, in timp ce Holstein Kiel vine din liga secunda. Dezamagirea celor de la Wolfsburg este mare pentru ca acestia aveau sperante mai mari in acest sezon, insa in final se poate declara multumita ca au evitat retrogradarea directa si ca acum au sansa sa depaseasca Kiel in play-off. Acesta este prima disputa intre cele doua echipe.

  • Share
Analiza meciuri
79

Finala Europa League: Olympique Marseille - Atletico Madrid

In acest an finala Europa League ne prezinta in scena duelul dintre Atletico Madrid, deja castigatoarea acestei competitii de doua ori si Olympique Marseille - care a mai jucat doua finale dar fara sa obtina nici un succes. Francezii se poate lauda cu titlul Champions League - spre deosebire de Atletico, care desi a jucat in doua finale, nu a reusit sa obtina nici un titlu. Marseille are mari sanse sa nu prinda o pozitie in clasamentul intern ce le-ar permite participarea in Champions League sezonul viitor, aceasta finala fiind o buna oportunitate in acest sens.

  • Share
Analiza meciuri
116

Anglia Championship: Aston Villa - Middlesbrought

A doua runda a semi-finalei de play-off se va disputa pe stadionul Villa Park, Aston Villa primeste vizita celor de la Middlesbrought. Gazdele din aceasta seara pornesc cu un avantaj de un gol obtinut in urma primei dispute desfasurata in urma cu trei zile, reusind victoria in deplasare la Middlesbrought cu 1-0. In meciurile directe din acest sezon intre cele doua echipe, Aston Villa se afla dovedeste superioara, reusind sa remizeze 0-0 in deplasare si sa obtina victoria pe teren propriu cu scorul de 1-0.

  • Share
Analiza meciuri
145

Spania Segunda Division: Cadiz - Zaragoza

In duelul din aceasta seara din a doua liga spanioala se disputa ultimul meci din etapa 39. Intre Cadiz si Zaragoza, ambele echipe incercand sa promoveze in prima liga sau macar accederea in play-off. Zaragoza se afla intr-o forma mai buna, ei beneficiind de doua puncte avans in clasament fata de Cadiz. Gazdele din aceasta seara acumuleaza contraperformanta de sase remize si o infrangere in ultimile sapte jocuri. Disputa lor din prima parte a campionatului o decide invingatoare pe Cadiz.

  • Share
211212213214215
{{notification_msg}}