Anglia Championship: Aston Villa - Middlesbrought

Analiza meciuri

Anglia Championship: Aston Villa - Middlesbrought

A doua runda a semi-finalei de play-off se va disputa pe stadionul Villa Park, Aston Villa primeste vizita celor de la Middlesbrought. Gazdele din aceasta seara pornesc cu un avantaj de un gol obtinut in urma primei dispute desfasurata in urma cu trei zile, reusind victoria in deplasare la Middlesbrought cu 1-0. In meciurile directe din acest sezon intre cele doua echipe, Aston Villa se afla dovedeste superioara, reusind sa remizeze 0-0 in deplasare si sa obtina victoria pe teren propriu cu scorul de 1-0.

Aston Villa

Reuseste a doua victorie consecutiva cu scorul de 1-0 impotriva lui Middlesbrought, insa aceasta din urma se dovedeste mult mai importanta, fiind la un pas de finala play-off-ului. Cu toate acestea, in ultimile trei meciuri disputate acasa impotriva lui Middlesbrought, Aston Villa pierde doua dintre ele si obtine o remiza, sperand din urma acestui meci sa obtina macar un rezultat de elgalitate. Mentionam absenta fundasului Elmohamady - accidentat, care va fi cel mai probabil inlocuit de Bjarnason.

Middlesbrought

Dupa infrangerea suferita in urma primei intalniri din play-off, acestia cu siguranta sunt dezamagiti pentru ca nu au reusit sa isi creeze un avantaj pe teren propriu. Middlesbrought pentru acest meci ramane doar cu varianta adoptarii unui joc foarte agresiv, incercand sa incrie macar un gol pentru a restabili egalitatea la 1-1, situatie ce ar pune sub presiune adversarii. In acest sezon Middlesbrought reuseste o victorie frumoasa impotriva lui Aston Villa, in League Cup cu scorul de 2-0 si obtinerea unui rezultat de egalitate 0-0, insa un scenariu favorabil asemanator pare greu de realizat, in joc fiind o miza imensa iar ei se afla in dezavantaj.  Antrenorul echipei  - Tony Pulis, declara ca intentioneaza sa il inlocuisca pe atacantul Assombalonga cu Bamford si introducerea tanarului fundas Fry, in urma accidentarii suferite de Ayala.

{{notification_msg}}