Spania Segunda Division: Cadiz - Zaragoza

Analiza meciuri

Segunda Division: Cadiz - Zaragoza

In duelul din aceasta seara din a doua liga spanioala se disputa ultimul meci din etapa 39. Intre Cadiz si Zaragoza, ambele echipe incercand sa promoveze in prima liga sau macar accederea in play-off. Zaragoza se afla intr-o forma mai buna, ei beneficiind de doua puncte avans in clasament fata de Cadiz. Gazdele din aceasta seara acumuleaza contraperformanta de sase remize si o infrangere in ultimile sapte jocuri. Disputa lor din prima parte a campionatului o decide invingatoare pe Cadiz.

Cadiz

Dupa ce ce au avut un inceput de sezon mai putin promitator aflandu-se in partea de mijloc a clasamentului, forma acestora s-a imbunatatit de la un meci la altul, reusind performanta de a ramane neinvinsa intr-o serie de 11 jocuri dintre care doar doua scoruri de egalitate. Forma lor buna urcandu-i in clasament pana pe pozitia secunda, insa in ultima vreme acesta nu a mai reusit sa tina pasul cu echipe fruntase ale clasamentului, coborand pana pe pozitia a saptea. Cele sase rezultate de egalitate din ultimile sapte partide au avut ca scor 0-0 sau 1-1, fapt ce ne dovedeste ca nu reusesc sa inscrie goluri, intampinand dificultati in atac. Datorita cartonaselor galbene acumulate nu va evolua fundasul Olivan.

Zaragoza

Spre deosebire de gazdele sale din aceasta seara, Zaragoza pe final de sezon arata o imbunatatire constanta a jocului, acum aflandu-se in pozitia de a se califica cel putin in play-off-ul de promovare. O serie de sase victorii consecutive a adus-o pe Zaragoza spre partea de sus a clasamentului, avand sanse sa promoveze chiar direct in prima liga. O buna partea a meritelor situatiei lor favorabila din acest moment revin atacantului Borja Iglesias si portarului Alvarez, care dovedesc o forma excelenta. In aceasta seara nu va putea evolua doar fundasul Grippa, datorita unei accidentari.

{{notification_msg}}