Analiza meciuri - Pagina 211 - Blog

Analiza meciuri
177

Franta Ligue 1: Olympique Lyon - OGC Nice

Cu siguranta aceasta partida este cea mai asteptata din cadrul ultimei etape de Ligue 1. O victorie obtinuta de catre gazde ar insemna calificarea pentru Champions League, iar pe de cealalta parte a sasea clasata Nice inca nu are asigurat locul de Europa League. Meciul disputat in prima parte a sezonul intre cele doua echipe o declara castigatoare detasat pe Lyon cu scorul de 5-0.

  • Share
Analiza meciuri
95

MLS:Toronto - Orlando City

Toronto - detinatoarea titlului de campioana MLS va primi vizita celor de la Orlando, care in momentul de fata este clasata mai bine in Conferinta de Est, aflandu-se la 12 avantaj fata de Toronto. Sezonul trecut echipa canadiana obtine victorii in ambele manse, acasa cu scorul 2-1 si in deplasare cu 3-1.

  • Share
Analiza meciuri
30

Bundesliga play-off: Karlsruher SC - Erzgebirge Aue

In play-off-ul pentru promovare in 2.Bundesliga, avem duelul dintre Karlsruher, echipa retrogradata in liga a treia sezonul trecut si Erzgebirge Aue - echipa ce lupta pentru supravietuire in liga secunda, ea terminand sezonul pe pozitia 16. Karlsruher a fost retrogradata din 2.Bundesliga in urma sezonului slab precedent iar acum rateaza sansa promovarii directe, terminand pe pozitia trei sezonul, in timp ce Aue ar fi putut evita acest scenariu neplacut dar din pacate pentru acestia pierd in ultima etapa. Ultima oara cand s-au intalnit aceste echipe a fost in urma cu doua sezoane, abele obtinandu-si victoria pe teren propriu.

  • Share
Analiza meciuri
44

Rusia Premier League: Enisei Krasnoyarsk - Anzhi Makhachkala

Enisei termina pozitia a treia in campionatul secund al Rusiei iar acum se lupta pentru o pozitie in prima liga, in acest meci de play-off impotriva lui Anzhi - ocupanta locului 14 a primei ligi. Ultima intalnire dintre cele doua s-a petrecut in urma cu trei ani in liga secunda, ambele echipe castigandu-si meciurile disputate pe teren propriu.

  • Share
210211212213214
{{notification_msg}}