Analiza meciuri - Pagina 209 - Blog

Analiza meciuri
281

MLS: Toronto - FC Dallas

In acest meci campioana sezonului trecut - Toronto, in prezent ocupanta pozitiei noua a Conferintei de Est, va infrunta FC Dallas - a patra clasata in Conferinta de Vest, ce aduna sapte puncte in plus si se poate lauda  ca au batut Toronto in ultimile patru partide.

  • Share
Analiza meciuri
269

MLS: Houston Dynamo - New York City

Partida ce se disputa intre a sasea clasata a Conferintei de Vest - Houston si a doua clasata a Conferintei de Est, New York City - ce a reusit sa adune noua puncte mai mult, dar are si doua meciuri disputate in plus fata de adversara sa din aceasta partida. In urma cu patru etape Houston sufera o infrangere la Minnesota, dar in etapele ce au urmat ramane neinvinsa, acumuland doua victorii si un egal. New York City acumuleaza de asemenea doua victorii, un egal si o infrangere in ultimile patru meciuri. Aceasta va fi cea de-a patra lor intalnire, in trecut doua partide terminandu-se la egalitate si o victorie in contul celor de la New York City.

  • Share
Analiza meciuri
43

Italia play-off: Virtus Entella - Ascoli

Dupa terminarea campionatului in Serie B, a mai ramas de decis ultima echipa ce va avansa in Serie A, dar si echipa ce isi va pastra pozitia in Serie B in urma play-off-ului ce urmeaza a se disputa intre Entella si Ascoli. Notam faptul ca Entella termina in campionat la doua puncte mai putin decat Ascoli iar in meciurile disputate intre cele doua echipe in acest sezon, ambele rezultate au fost de egalitate 1-1.

  • Share
Analiza meciuri
154

Belgia play-off: Zulte Waregem - KSC Lokeren

Aceasta este penultima partida din cadrul play-off-ului pentru Europa League din Belgia, ce se va disputa intre castigatoarele rundelor trecute - Zulte Waregem si Lokeren. Gazdele din aceasta partida s-au descurcat bine in grupa de Europa League, acumuland noua victorii si un egal iar Lokeren s-a clasat prima din grupa sa cu sase victorii, trei rezultate de egalitate si o infrangere. Waregem s-a clasat mai bine decat Lokeren in partea regulara a campionatului la diferenta de sase puncte avans, iar in meciurile disputate direct fiecare obtine victoria in deplasare.

  • Share
208209210211212
{{notification_msg}}