Analiza meciuri - Pagina 210 - Blog

Analiza meciuri
176

Bundesliga play-off: Erzgebirge Aue - Karlsruher SC

A doua parte a disputei pentru promovarea in 2.Bundesliga, le readuce fata in fata pe Ergerbirge Aue si Karlsruher reluand disputarea play-off-ului de la scorul de 0-0. In mod neasteptat abele echipe au adoptat un joc precaut, insa acum vor fi nevoite sa riste, in joc aflandu-se o miza importanta. Aue beneficiaza in aceasta partida de disputarea partidei pe teren prorpriu si spera sa rupa sirul de sase jocuri fara victorie. De cealalta parte Karlsruher spera la inscrierea a cel putin un gol, lucru ce le-ar putea fi de ajuns pentru castigarea acestui play-off. Ultima data cand Aue a primit vizita celor de la Karlsruher, reuseste victoria cu 1-0.

  • Share
Analiza meciuri
77

Duel pentru promovare în Bundesliga: Holstein Kiel – Wolfsburg

Este meciul retur al barajului, dintre echipa de top din liga secunda Kiel si Wolfsburg care s-a impus in prima mansa pe teren propriu cu scorul de 3-1. Kiel a sperat ca poate sa produca o surpriza, insa cu putin noroc ar fi obtinut un rezultat mai bun, dar va incepe acest duel cu un dezavantaj de doua goluri.

  • Share
Analiza meciuri
22

Serie A:Lazio Roma - Inter Milano

Astazi se va disputa ultima etapa din campionatul italian de fotbal editia 2017/2018 iar cea mai ineresanta partida se va disputa la Roma pe Olimpico.

  • Share
Analiza meciuri
209

Finala Cupei Germaniei: Bayern Munchen - Eintracht Frankfurt

Finala cupei in Germania se desfasoara intre cea mai titrata echipa neamteasca - Bayern, care totodata devine si campioana sezonului, si Eintracht Frankfurt - reusind al doilea an consecutiv atingerea acestei etape finale in cupa. Bayern cu siguranta isi doreste sa mai adauge un trofeu in acest sezon,  de cealalta parte Frankfurt va lupta si pentru un loc in Europa League, nereusind sa il obtina in urma pozitiei in clasament. Bavarezii castiga ambele etape disputate acest sezon impotriva celor de la Frankfurt.

  • Share
209210211212213
{{notification_msg}}