Turcia Superliga: Antalyaspor - Istanbul Basaksehir

Analiza meciuri

Turcia Superliga: Antalyaspor - Istanbul Basaksehir

In deschiderea etapei 33 a campionatului turcesc, Antalyaspor primeste vizita celor de la Istanbul Basaksehir, acest joc dovedindu-se cu miza pentru ambele echipe. Gazdele luptandu-se pentru supravietuire in prima liga, cu toate ca sunt intr-o situatie favorabila, iar echipa oaspete pentru titlul de campioana. Antalyaspor castiga in ultima runda impotriva celor de la Genclerbirligi si totodata aduna posibil punctele cheie supravietuirii lor in Superliga. Basaksehir in ultima etapa reuseste doar o remiza pe teren propriu. In turul campionatului intalnirea dintre cele doua o aduce victorioasa pe Basaksehir cu scorul de 4-1.

Antalyaspor

Acesti s-au plasat pe toata perioada campionatului in partea de jos a clasamentului, stiind ca vor ajunge sa lupte pentru supravietuire. Dupa unele perioade mai putin bune acesti au obtinut trei victorii si se parea ca reusesc sa evite ulterioarele emotii, dar apoi acumuleaza din nou rezultate negative, reusind doar o remiza in derby-ul de pe teren propriu impotriva lui Konyaspor si infrangeri cu Fenerbahce si Trabzonspor. Victoria in deplasare obtinuta din ultima runda, datorita golului atacantului Doukara la Genclerbirligi s-a dovedit foarte importanta, matematic avand nevoie doar de un punct pentru a le asigura evitarea retrogradarii. In acest meci nu vor putea conta pe serviciile mijlocasului Charles - suspendad si accidentarile lui Yildirim, Aytac si Dursun.

Istanbul Basaksehir

Dupa remiza din ultima etapa acestia si-au diminuat drastic sperantele de castigare a campionatului si totodata ocuparea locului secund, ce le-ar fi asigurat participarea in Champions League. In urma cu cinci etape se afla in postura de lider, insa a urmat meciul foarte slab cu cei de la Alanyaspor  4-1, ca apoi sa revina la bunele obiceiuri obtinand trei victorii, printre acestea numarandu-se si victoria impotriva  Besiktas-ului - actuala lidera; dar in urma infrangerii cu cea dea doua rivala a sa - Galatasaray, sansele de obtinere a titlului de campionana le-au fost reduse considerabil. In acest meci nu vor putea evolua Mossora, Turan si Kahveci -fiind suspendati.

{{notification_msg}}