Anglia Championship: Derby County - Fulham

Analiza meciuri

Anglia Championship: Derby County - Fulham

In urma pozitiilor ocupate, sase respectiv trei, dupa cele 46 etape disputate - in aceasta seara Derby va infrunta pe Fulham in prima semi-finala de playoff pentru un loc in prima liga. Fulham se dovedeste a fi favorita in aceasta disputa, ea terminand la diferenta de 13 puncte in fata celor de la Derby, iar in meciurile directe i-au batut in deplasare 2-1 si au obtinut un egal pe teren propriu.

Derby County

Este constienta de dificultatea misiunii ce o asteapta in acest playoff, Fulham aflandu-se momentan intr-o forma buna. Derby a obtinut doua victorii recent in urma jocurilor cu Cardiff si Barnsley si un scor egal in deplasare la Aston Villa. Toate acestea permitandu-le clasarea in primele sase, la un punct diferenta de pozitia 5 - Middlesbrought si cu doua puncte in fata celei de a saptea - Preston.  In acest sens obiectul lor principal a fost atins, considerand si faptul ca anul trecut reusise doar obtinerea pozitiei noua in Championship. Suntem increzatori ca vor oferi tot posibilul pentru a reusi accederea in prima liga. In aceasta semi-finala nu vor putea conta pe accidentarile mijlocasilor Anya si Thorne si atacantului Winnall.

Fulham

Pentru Fulham este al doilea an consecutiv cand reusesc atingerea acestei etape ce permite avansarea in liga superioara, anul trecut fiind depasiti in semifinale de catre a treia clasa de atunci - Reading. Acum se afla intr-o postura mult mai favorabila, infruntand a sasea clasata Derby, in fata careia a si obtinut victoria in acest sezon. Saptamana trecuta acestia au avut sansa ocuparii directe a unui loc in prima liga, dar au intampinat dificultati neasteptate si au pierdut in deplasare la Birmingham 3-1, ramanand la doua puncte mai putin decat cea de a doua clasata Cardiff. Antrenorul echipei - Jokanovic nu s-a lasat descurajat - si-a sfatuit echipa sa uite cat mai repede cele intamplate si sa se focuseze acum doar asupra acestui joc, in care nu vor putea conta doar pe atacantul Ojo, care este accidentat.

{{notification_msg}}