Analiza meciuri - Pagina 173 - Blog

Analiza meciuri
255

Pariul Zilei: Newcastle - Chelsea Londra

Dupa primele doua etape in care a obtinut 6 puncte, Chelsea Londra isi propune sa obtina a treia victorie conseutiva in deplasarea de la Newcastle, o adversara pe care albastrii ar trebui sa o invinga fara probleme.

  • Share
Analiza meciuri
251

Pariul Zilei: Napoli - AC Milan

Prima partida disputata de AC Milan in noul sezon de Serie A este o confruntare foarte dificila, o deplasare la Napoli, o adversara care se lupta si in acest sezon pentru titlul de campioana al Italiei. Gazdele de astazi au disputat deja primul meci din noua editie, jucatorii napoletani s-au impus cu scorul de 2-1 in deplasare la Lazio Roma, un start foarte bun pentru fotbalistii pregatiti de Carlo Ancelotti. 

  • Share
Analiza meciuri
218

Meciul Zilei: Benfica - Sporting

Cele mai importante cluburi din capitala Portugaliei se vor intalni in aceasta seara de la ora 21:00 in derby-ul orasului Lisabona, un meci care va conta foarte mult in lupta pentru titlu. Benfica si Sporting se afla la egalitate de puncte cu cealalta candidata la titlu, FC Porto, toate cele trei formatii au obtinut maximul de puncte in primele doua etape, iar partida din aceasta seara va delimita cele doua cluburi din Lisabona. 

  • Share
Analiza meciuri
219

Pariul Zilei: Concordia Chiajna – Astra Giurgiu

Una dintre cele mai surprinzatoare echipe din Liga I este Concordia Chiajna, in acest inceput de sezon jucatorii pregatiti de Ionut Badea au stricat de multe ori planurile favoritelor si caselor de pariuri, iar in aceasta seara, incepand cu ora 21:00, va avea loc intalnirea cu Astra Giurgiu.

  • Share
172173174175176
{{notification_msg}}