Pariul Zilei: Concordia Chiajna – Astra Giurgiu

Analiza meciuri

Concordia Chiajna - Astra Giurgiu

Una dintre cele mai surprinzatoare echipe din Liga I este Concordia Chiajna, in acest inceput de sezon jucatorii pregatiti de Ionut Badea au stricat de multe ori planurile favoritelor si caselor de pariuri, iar in aceasta seara, incepand cu ora 21:00, va avea loc intalnirea cu Astra Giurgiu.

Cele doua formatii sunt la egalitate de puncte, insa Concordia se bucura de avantajul terenului propriu, un amanunt important deoarece formatia din Chiajna inca nu a suferit nici o infrangere in fata propriilor fani. Chiar daca la inceputul sezonului era privita ca o formatie care se lupta pentru mentinera in primul esalon al fotbalului romanesc, cei de la Chiajna se afla dupa 5 etape pe pozitia a patra si vor intalni astazi o adversara care inca nu a simtit gustul infrangerii.

Astra Giurgiu s-a facut remarcata datorita defensivei foarte eficiente, formatia antrenata de Marius Maldarasanu a primit doar 4 goluri pana acum si singura victorie a fost inregistrata impotriva vice-campioanei FCSB. Pariorii trebuie sa isi aminteasca faptul ca ultimele 4 meciuri ale giurgiuvenilor s-au terminat cu acelasi scor, 1-1, insa pentru partida de astazi v-am pregatit un pronostic cu mai multe sanse de castig.

Avand in vedere mentalitatea celor doua adversare cea mai indicata alegere pentru pariori este varianta sub 2.5 goluri care este cotata cu 1.75 si va poate aduce profit si in cazul in care echipa din Chiajna va obtine inca o victorie neasteptata.

 

{{notification_msg}}