Analiza meciuri - Pagina 172 - Blog

Analiza meciuri
116

Pariul Zilei: Dinamo Zagreb - Young Boys

Meciurile din cupele europene trebuie abordate diferit de catre pariori deoarece in cele mai multe cazuri avem parte de echipe din tari si culturi diferite, iar pariorii trebuie sa consulte in aceste cazuri experienta echipelor, moralul jucatorilor sau motivatia acestora de a obtine rezultate. Un astfel de meci este cel dintre Dinamo Zagreb si Young Boys, o partida echilibrata la prima vedere care va poate aduce un venit suplimentar daca alegeti pronosticul corect.

  • Share
Analiza meciuri
143

Meciul Zilei: Manchester United - Tottenham

Cel mai tare duel al zilei se va disputa pe Old Trafford, acolo unde Manchester United va primi vizita celor de la Tottenham, intr-o confruntare in care se vor intalni doua echipe cu pretentii care se afla si pe lista favoritelor in lupta pentru titlu.

Dintre cele doua formatii doar Tottenham a reusit sa adune maximul de puncte dupa cele doua etape, Manchester Untied a fost invinsa surprinzator in deplasarea de la Brighton, iar acest esec creste numarul criticilor aduse managerului Jose Mourinho. 

  • Share
Analiza meciuri
184

Pariul Zilei: AS Roma - Atalanta

Una dintre candidatele la titlu in Serie A este AS Roma, o formatie care s-a luptat si sezonul trecut pentru castigarea campionatului si care va disputa astazi primul meci de pe teren propriu impotriva celor de la Atalanta.

Gruparea din capitala Italiei a obtinut deja prima victorie din acest sezon in etapa precedenta  atunci cand jucatorii pregatiti de Eusebio Di Francesco s-au impus cu scorul de 1-0 pe terenul celor de la FC Torino. Singurul gol al acelei intalniri a fost marcat de atacantul bosniac Edin Dzeko, un fotbalist foarte experimentat care poate face diferenta si in partida cu Atalanta. 

  • Share
Analiza meciuri
190

Meciul Zilei: Borussia Dortmund - RB Leipzig

Doua dintre cele mai puternice echipe din Germania se vor intalni in aceasta seara de la ora 19:00 intr-un duel care poate decide principala contra-candidata a celor de la Bayern Munchen in lupta pentru titlul de campioana in Bundesliga. Borussia Dortmund si RB Leipzig au obiective indraznete in acest sezon, iar pentru a avea o stagiune de succes cei doi antrenori trebuie sa inceapa cu o victorie.

  • Share
171172173174175
{{notification_msg}}