Meciul Zilei: Manchester United - Tottenham

Analiza meciuri

Manchester United – Tottenham

Cel mai tare duel al zilei se va disputa pe Old Trafford, acolo unde Manchester United va primi vizita celor de la Tottenham, intr-o confruntare in care se vor intalni doua echipe cu pretentii care se afla si pe lista favoritelor in lupta pentru titlu.

Dintre cele doua formatii doar Tottenham a reusit sa adune maximul de puncte dupa cele doua etape, Manchester Untied a fost invinsa surprinzator in deplasarea de la Brighton, iar acest esec creste numarul criticilor aduse managerului Jose Mourinho. Tehnicianul portughez a reusit sezonul trecut sa termine pe pozitia secunda, o performanta onorabila daca ne amintim faptul ca Manchester United s-a apropiat destul de mult de rivala Manchester City care a inregistrat unul dintre cele mai bune sezoane din istoria Premier League. 

In aceasta vara Manchester United nu a avut o campanie de transferuri atat de spectaculoasa, singura achizitie importanta fiind brazilianul Fred, in timp ce Tottenham nu a realizat nici un transfer in aceasta perioada deoarece antrenorul Mauricio Pochettino a decis sa formeze un lot mai omogen cu jucatorii existenti.

In confruntarile din sezonul precedent echipa care a evoluat pe teren propriu a reusit sa se impuna, iar Manchester United a reusit sa produca si eliminarea celor de la Tottenham din Cupa Angliei. In acest conditii cel mai indicat pronostic este un succes al gazdelor care este cotat cu 2.55 si va aduce cele doua adversare la egalitate de puncte dupa primele trei etape.

{{notification_msg}}