Analiza meciuri - Pagina 174 - Blog

Analiza meciuri
229

Meciul Zilei: Bayern Munchen - Hoffenheim

Prima partida a noului sezon de Bundesliga reprezinta un duel foarte atractiv intre campioana ultimelor sezoane, Bayern Munchen, si Hoffenheim, revelatia ultimei editii, atunci cand trupa pregatita de Julian Nagelsmann a terminat pe pozitia a treia din clasament.

  • Share
Analiza meciuri
246

Meciul Zilei: Partizan Belgrad - Besiktas Istanbul

Doua dintre cele mai iubite cluburi din estul Europei se vor intalni astazi intr-o confruntare foarte incendiara care va avea loc pe arena din Belgrad, acolo unde vice-campioana Sebiei, Partizan, va primi vizita celor de la Besikas. Acest duel va incepe de la ora 21:30, iar pentru arbitrul Kruzliak va fi o partida foarte dificila deoarece cele doua grupari sunt renumite pentru agresivitatea si temperamentul lor.

  • Share
Analiza meciuri
244

Pariul Zilei: Sheriff Tiraspol - Qarabag

Unul dintre cele mai echilibrate meciuri de astazi din Europa League va avea loc pe stadionul Sheriff din Tiraspol, acolo unde campioana Republicii Moldova va incera sa obtina un rezultat bun impotriva celor de la Qarabag. Oaspetii de astazi sunt campionii ultimelor 5 sezoane din Azerbaidjan si echipa cu cele mai multe performante in cupele europene.

  • Share
Analiza meciuri
128

Europa League: Olympiakos - Burnley

Olympiakos se afla in fata unui singur adversar pentru a reusi participarea in faza grupelor Europa League. Grecii au eliminat fara probleme in runda precenta pe elvetienii de la Luzern. Burnley a intalnit doi adversari pana in aceasta faza, scotienii de la Aberdeen si turcii de la Basaksehir.

  • Share
173174175176177
{{notification_msg}}