Analiza meciuri - Pagina 175 - Blog

Analiza meciuri
169

Europa League: Gent - Bordeaux

Atat Gent cat si Bordeau au reusit sa obtina victorii in toate meciurile de calificare de pana acum din Europa League. Bordeaux elimina in ultimile doua runde pe Ventspils si Mariupol, iar Gent depaseste Jagiellonia in runda precedenta. Campionatul belgian aduna pana in prezent patru etape, Gent acumuland o infrangere, o remiza si doua victorii in ultimile doua etape; Bordeaux cumuleaza doua infrangere in tot atatea etape jucate in campionatul francez.

  • Share
Analiza meciuri
202

Champions League: Young Boys - Dinamo Zagreb

Elvetienii de la Young Boys se afla la un singur pas de o performanta unica in istoria clubului - prezenta in grupele Champions League. De cealalta parte, croatii de la Dinamo Zagreb au avut ocazia sa evolueze in grupele Champions League in urma cu doua sezoane, insa nu au lasat o impresie buna, pierzand toate cele sase intalniri.

  • Share
Analiza meciuri
292

Champions League: Ajax - Dyn. Kiev

Ajax a ajuns sa dispute acest play-off ce duce spre grupele Champions League, dupa ce a trecut de austriecii de la Sturm Graz si de belgienii de la St. Liege. Dynamo Kiev a disputat doar runda a treia de calificari Champions League, depasind Slavia Praga in urma unui rezultat de egalitate si o victorie. Rezultatele celor de la Ajax din inceputul sezonului intern sunt o victorie si o remiza, pe cand Dynamo obtine doar victorii in cele patru etape disputate pana acum in Ucraina.

  • Share
Analiza meciuri
112

Champions League: Benfica - PAOK

Benfica inregistreaza in aceasta parte de inceput a sezonului, trei victorii si o remiza. Depasind in runda precedenta de calificari Champions League pe Fenerbahce, cu o victorie si o remiza, adaugand doua victorii in cele doua etape de campionat. POAK inregistreaza de asemenea trei victorii si o remiza, toate aceste rezultate fiind din cadrul calificarilor Champions League, victorii in mansele cu Basel, iar in ultima runda obtin o victorie si o remiza impotriva celor de la Spartak Moscova.

  • Share
174175176177178
{{notification_msg}}