Champions League: Young Boys - Dinamo Zagreb

Analiza meciuri

Young Boys - Dinamo Zagreb

Elvetienii de la Young Boys se afla la un singur pas de o performanta unica in istoria clubului - prezenta in grupele Champions League. De cealalta parte, croatii de la Dinamo Zagreb au avut ocazia sa evolueze in grupele Champions League in urma cu doua sezoane, insa nu au lasat o impresie buna, pierzand toate cele sase intalniri.

Young Boys

Obtin titlul de campioni ai Elvetiei la o diferenta de 15 puncte fata de a doua clasata Basel, care in trecut domina campionatul. Un singur adversar de infruntat pentru a atinge faza grupelor Champions League, face ca acesta performanta sa fie inegalabila pentru elvetieni. O reusita in aceasta runda nu ar fi deloc neasteptata, luand in considerare startul perfect al evolutiilor interne. Victorii in toate cele patru etape, cat si victoria din Cupa de saptamana trecuta cu Biel. Din cauza unor accidentari nu vor putea conta pe atacantul Assale, mijlocasii Teixeira si Lauper si fundasul Lotomba.

Dinamo Zagreb

Se desculca bine in precedentele doua runde de calificari Champions League, in care au intalnit Hapoel Beer Sheva si Astana. Rezultatele inregistrate fiind trei victorii si o remiza. Performantele campionatului intern sunt de asemenea multumitoare, dupa o remiza in prima etapa, urmeaza victorii in urmatoarele trei. Antrenorul Bjelica, cu siguranta va lua masurile necesare care se impun unui adversar care joaca foarte ofensiv pe teren propriu. Ne asteptam ca Dinamo ca isi puna in valoare calitatile mijlocasilor, cat si partea de contraatac, la care acestia exceleaza.

{{notification_msg}}