Pariul Zilei: Dinamo Zagreb - Young Boys

Analiza meciuri

Dinamo Zagreb – Young Boys

Meciurile din cupele europene trebuie abordate diferit de catre pariori deoarece in cele mai multe cazuri avem parte de echipe din tari si culturi diferite, iar pariorii trebuie sa consulte in aceste cazuri experienta echipelor, moralul jucatorilor sau motivatia acestora de a obtine rezultate. Un astfel de meci este cel dintre Dinamo Zagreb si Young Boys, o partida echilibrata la prima vedere care va poate aduce un venit suplimentar daca alegeti pronosticul corect.

Gazdele de la Dinamo Zagreb sunt favorite la calificare dupa ce au reusit sa obtina un rezultate de egalitate in prima mansa, pentru campioana Croatiei este suficient si un scor de 0-0 pentru a participa in faza grupelor UEFA Champions League. Totusi este greu de crezut ca Dinamo Zagreb va aborda o strategie atat de defensiva, in ultimele 5 partide fotbalistii pregatiti de Nenad Bjelica au inregistrat 4 victorii, ceea ce inseamna ca trupa din Zagreb trece printr-o perioada foarte buna si vor incerca sa se impuna si in aceasta intalnire.

Mai trebuie sa amintim faptul ca Dinamo a castigat toate meciurile de pe teren propriu, iar pentru Young Boys va fi foarte dificil sa evite eliminarea deoarece nu il poate folosi pe Steve von Bergen, capitanul elvetienilor fiind accidentat. Asadar, pariorii pot miza pe un succes al croatilor care este cotat cu 2.35, un pronostic foarte profitabil avand in vedere toate avantajele campioanei Croatiei.

{{notification_msg}}