Pariul Zilei: AS Roma - Atalanta

Analiza meciuri

AS Roma – Atalanta

Una dintre candidatele la titlu in Serie A este AS Roma, o formatie care s-a luptat si sezonul trecut pentru castigarea campionatului si care va disputa astazi primul meci de pe teren propriu impotriva celor de la Atalanta.

Gruparea din capitala Italiei a obtinut deja prima victorie din acest sezon in etapa precedenta  atunci cand jucatorii pregatiti de Eusebio Di Francesco s-au impus cu scorul de 1-0 pe terenul celor de la FC Torino. Singurul gol al acelei intalniri a fost marcat de atacantul bosniac Edin Dzeko, un fotbalist foarte experimentat care poate face diferenta si in partida cu Atalanta.

Trebuie sa mentionam faptul ca oaspetii de astazi au inceput sezonul foarte devreme, Atalanta a avut de disputat mai multe meciuri in preliminariile Europa League, in timp ce AS Roma a participat la turneul International Champions Cup si a obtinut o victorie importanta cu scorul de 4-2 impotriva campioane Spaniei, FC Barcelona. Chiar daca acel meci a fost doar un amical trebuie sa va amintim faptul ca AS Roma are unul dintre cele mai valoroase loturi din Serie A si este greu de crezut ca nu va reusi sa se impuna si in acest duel.

Cota pentru un succes al romanilor este 1.65 si va recomandam sa alegeti acest pronostic deoarece AS Roma este net superioara adversarei de astazi.

{{notification_msg}}