Meciul Zilei: Borussia Dortmund - RB Leipzig

Analiza meciuri

Borussia Dortmund - RB Leipzig

Doua dintre cele mai puternice echipe din Germania se vor intalni in aceasta seara de la ora 19:00 intr-un duel care poate decide principala contra-candidata a celor de la Bayern Munchen in lupta pentru titlul de campioana in Bundesliga. Borussia Dortmund si RB Leipzig au obiective indraznete in acest sezon, iar pentru a avea o stagiune de succes cei doi antrenori trebuie sa inceapa cu o victorie.

Oaspetii de la RB Leipzig au inceput meciurile oficiale mai devreme decat formatia din Dortmund, dupa partidele cu Universitatea Craiova din Europa League, a urmat succesul cu Viktoria Koln din Cupa Germaniei si apoi rezultatul de egalitate obtinut in deplasare la Zorya. Pentru cei de la Borussia Dortmund a exista o singura partida oficiala, iar in acel duel cu Furth jucatorii antrenati de Lucien Favre nu au avut o evolutie laudabila si au reusit sa se impuna in reprizele de prelungiri dupa o confruntare foarte dramatica.

Casle de pariuri se asteapta ca Dortmund sa fie favorita in aceasta seara deoarece Borussia va beneficia de sprijinul fanilor de pe Signal Iduna Park, in timp ce RB Leipzig nu va putea conta pe Timo Werner, cel mai important jucator din sezonul precedent. In aceste conditii pariorii pot miza pe succesul gazdelor, un pronostic pentru care agentiile de pariuri acorda cota 1.70, dar noi va recomandam sa viztionati acest meci chiar daca nu veti paria deoarece veti urmari un fotbal de calitate.

{{notification_msg}}