Meciul Zilei: Benfica - Sporting

Analiza meciuri

Benfica - Sporting

Cele mai importante cluburi din capitala Portugaliei se vor intalni in aceasta seara de la ora 21:00 in derby-ul orasului Lisabona, un meci care va conta foarte mult in lupta pentru titlu. Benfica si Sporting se afla la egalitate de puncte cu cealalta candidata la titlu, FC Porto, toate cele trei formatii au obtinut maximul de puncte in primele doua etape, iar partida din aceasta seara va delimita cele doua cluburi din Lisabona.

Chiar daca Benfica este echipa gazda, nu trebuie sa omitem faptul ca trupa antrenata de Rui Vitoria a evoluat la mijlocul acestei saptamani si va urma returul cu PAOK Salonic din UEFA Champions League. Chiar daca duelul cu Sporting este incarcat cu multe orgolii, o calificare in grupele UEFA Champions League este mai importanta pentru situtia financiara a celor de la Benfica, un club foarte cu foarte multi fani in intreaga lume. In aceasta perioada foarte incarcata pentru Benfica, cei de la Sporting au avut mai mult timp sa pregateasca acest meci si trebuie sa tinem cont de faptul ca fotbalistii oaspetilor sunt mai odihniti pentru acest duel.

Ambele grupari au in componenta jucatori foarte talentati care pot decide rezultatul acestei partide, dar avand in vedere contextul actual probabil cel mai indicat pronostic este varianta de sansa dubla X2 care este cotata cu 1.90 si va creste sansele celor de la Sporting in lupta pentru titlu.

{{notification_msg}}