Pariul Zilei: Napoli - AC Milan

Analiza meciuri

Napoli - AC Milan

Prima partida disputata de AC Milan in noul sezon de Serie A este o confruntare foarte dificila, o deplasare la Napoli, o adversara care se lupta si in acest sezon pentru titlul de campioana al Italiei. Gazdele de astazi au disputat deja primul meci din noua editie, jucatorii napoletani s-au impus cu scorul de 2-1 in deplasare la Lazio Roma, un start foarte bun pentru fotbalistii pregatiti de Carlo Ancelotti.

Aceasta victorie le ofera un moral bun celor de la Napoli, in timp ce partida  cu Genoa pe care AC Milan trebuia sa o dispute saptamana trecuta a fost amanata, deci jucatorii oaspetilor nu sunt atat de bine pregatiti pentru acest duel. Totusi, trebuie sa tinem cont de faptul ca trupa milaneza a facut cateva achizitii importante in aceasta vara, printre care se numara si Gonzalo Higuain, un atacant foarte experimentat care a evoluat cateva sezoane si pentru Napoli.

Inca un amanunt interesant este duelul celor doi antrenori, Carlo Ancelotti isi va infrunta unul dintre fostii jucatori cu care a realizat cele mai importante performante din cariera sa, dar si din cariera lui Gennaro Gattuso. Chiar daca lotul milanez este total schimbat, Carlo Ancelotti isi cunoaste foarte bine adversara de astazi si recomandam pariorilor sa mizeze pe al doilea succes obtinut de Napoli in acest sezon, un pronostic care va fi cotat cu 1.65 de majoritatea agentiilor de pariuri.

{{notification_msg}}