Pariul Zilei: Newcastle - Chelsea Londra

Analiza meciuri

Newcastle - Chelsea Londra

Dupa primele doua etape in care a obtinut 6 puncte, Chelsea Londra isi propune sa obtina a treia victorie conseutiva in deplasarea de la Newcastle, o adversara pe care albastrii ar trebui sa o invinga fara probleme.

Analiza acestui meci va incepe cu o comparatie intre rezultatele obtinute de cele doua formatii in acest sezon, Newcastle inca nu a inregistrat nici o victorie si se afla pe locul 14, in timp ce oaspetii de la Chelsea pot urca pe prima pozitie din Premier League daca obtin victoria in acest duel.

 De asemena, pariorii trebuie sa fie constienti de diferenta de experienta si valoare intre cele doua grupari, daca Chelsea este considerata una dintre favoritele la castigarea titlului, cei de la Newcastle nu mai reprezinta de multi ani o formatie care sa emita pretentii la o calificare in cupele europene. Mai mult decat atat, gruparea pregatia de Rafa Benitez ar trebui sa se concentreze pe evitarea retrogradarii in acest sezon si sa nu se intoarca in Championship.

Chiar daca Newcastle este unul dintre cele mai iubite cluburi din Anglia, valoarea lotului actual nu este foarte ridicata, deci in confruntarea cu Chelsea Londra cel mai asteptat rezultat este o victorie a londonezilor care este cotata cu 1.65 si reprezinta unul dintre cele mai pariate pronosticuri ale zilei.

{{notification_msg}}