Analiza meciuri - Pagina 296 - Blog

Analiza meciuri
82

Anglia Premier League:Stoke City - Arsenal

In ultimul meci de sambata din Premier League se intalnesc Stoke, echipa ce a pierdut cu 1-0 in runda precedenta cu Everton si Arsenal care etapa trecuta i-a invins pe Leicester cu 4-3. In meciurile directe dintre aceste echipe Arsenal are un sir de patru victorii si un egal, iar sezonul trecut a castigat ambele meciuri.

  • Share
Analiza meciuri
242

Anglia Premier League:Swansea - Manchester United

Acest meci este primul din etapa a doua a Premier League si se joaca intre Swansea, echipa ca a facut egal etapa trecuta cu Southampton si Manchester United, echipa ce etapa trecuta a invins pe West Ham cu 4-0. Anul trecut in meciurile directe a fost 1-1 pe Old Trafford, iar la Swansea, Manchester s-a impus cu 3-1.

  • Share
Analiza meciuri
40

Franta Ligue 1:Metz - AS Monaco

Acest meci se joaca in etapa a treia si este unul dezechilibrat intre Metz, echipa ce nu are nici un punct sezonul acesta si a incasat si 12 goluri si Monaco, echipa ce are maxim de puncte.

  • Share
Analiza meciuri
285

Bundesliga:Bayern Munchen - Bayer Leverkusen

Odata cu acest meci incepe si un nou sezon in Bundesliga, campioana Bayern urmand sa intalneasca pe Bayer Leverkusen. Sezonul trecut Bayern a castigat doar titlul dar a dezamagit in celelalte competitii, in timp ce Bayer a dezamagit in toate competitiile si spera anul acesta intr-un sezon mai bun.

  • Share
295296297298299
{{notification_msg}}