Franta Ligue 1:Metz - AS Monaco

Analiza meciuri

FC Metz – AS Monaco

Acest meci se joaca in etapa a treia si este unul dezechilibrat intre Metz, echipa ce nu are nici un punct sezonul acesta si a incasat si 12 goluri si Monaco, echipa ce are maxim de puncte.

FC Metz

Metz incearca sa se revanseze in fata propriilor fani dupa ultimele rezultate din campionat, infrangere acasa cu Guingamp cu 3-1 si infrangere cu 2-0 cu Bordeaux. Echipa are probleme mari in aparare si vara aceasta i-au transferat pe fundasul Niakhate si mijlocasii Cafu si Poblete. La capitolul plecari ii mentionam pe Signorino, Mandjeck, Doukoure, Sarr, Diabate si Erdinc, dar si cativa juccatori mai putin cunoscuti. Pentru acest meci Falette, Lejeune si Bisevac sunt accidentati.

AS Monaco

Monaco este campioana Frantei si sezonul acesta a inregistrat doua victorii, 3-2 cu Toulouse si 4-1 cu Dijon. La inceputul sezonului ei au jucat si un meci interesant, Supercupa Frantei, contra celor de la PSG, dar au fost invinsi cu 2-1. Jucatorii antrenati de Jardes au jucat foarte bina pana acum, cu toate ca de la echipa au plecat cativa jucatori importanti vara aceasta si este posibil ca ei sa il piarda si pe Mbappe. Antrenorul Jardim nu l-a folosit pe acesta in ultimul meci de campionat, in locul lui in teren fiind trimis Lopes. Pentru acest meci este de asteptat ca Jardim sa foloseasca aceeasi echipa ca in meciul precedent din campionat.

{{notification_msg}}