Analiza meciuri - Pagina 297 - Blog

Analiza meciuri
161

Europa League:Panathinaikos - Athletic Bilbao

Ambele echipe au inceput sezonul in turul trei preliminar al Europa League, acolo unde Panathinaikos a eliminat pe Gabala, in timp ce Athletic a eliminat pe Dinamo Bucuresti. Campionatele din tarile lor inca nu au inceput, iar ultimul meci intre aceste echipe a fost acum cinci ani de zile.

  • Share
Analiza meciuri
221

Europa League:Partizan Belgrad - Videoton

Acest meci din Europa League ne aduce fata in fata doua echipe din tari invecinate, campionii Serbiei, Partizan, si locul doi din Ungaria, Videoton. Acest meci este primul intre aceste echipe, iar in ultima etapa din campionat, ambele echipe au castigat cu 1-0 meciurile jucate.

  • Share
Analiza meciuri
40

Europa League:Club Brugge - AEK Atena

Acest meci se joaca intre doua echipe ce au inceput competitiile europene in Liga Campionilor dar au fost eliminate de Basaksehir, respectiv CSKA Moscova si acum sunt nevoite sa se multumeasca cu o eventuala calificare in grupele Europa League. 

  • Share
Analiza meciuri
33

Liga Campionilor:Olympiacos - Rijeka

Acest meci este unul interesant intre multipla campioana a Greciei, Olympiacos si o debutanta in aceasta competitie, campioana Croatiei, Rijeka. In runda precedenta a preliminariilor  Olympiacos a eliminat pe Partizan Belgrad, in timp ce Rijeka a eliminat pe Salzburg.

  • Share
296297298299300
{{notification_msg}}