Analiza meciuri - Pagina 295 - Blog

Analiza meciuri
71

Bundesliga2:Arminia Bielefeld - VfL Bochum

Daca e sa ne luam dupa campionat, Arminia are un inceput de sezon mai bun dupa ce a castigat in primele doua etape, in vreme ce Bochum a pierdut si a facut un egal si momentan este la cinci puncte in spatele Arminiei. In cupa DFB-Pokal situatia este total diferita, Arminia fiind eliminata din primul tur iar Bochum calificandu-se mai departe.

  • Share
Analiza meciuri
138

Anglia Premier League:Manchester City - Everton

In ultimul meci al etapei a doua din Premier League Manchester City o v-a intalni pe Everton la ea acasa pe stadionul Etihad. Ambele echipe au castigat in prima etapa, City invingand pe Brighton in deplasare, in timp ce Everton a invins pe Stoke acasa. In meciurile directe jucate sezonul trecut la City acasa scorul a fost egal 1-1, in timp ce la Everton scorul a fost 4-0.

  • Share
Analiza meciuri
205

Italia Serie A:Inter Milano - Fiorentina

Acest meci este un derbi al primei etape din Serie A si se joaca intre doua echipe ce nu au avut un sezon prea bun anul trecut, Inter terminand pe locul sapte, iar Fiorentina pe locul opt. In meciurile directe anul trecut fiecare echipa si-a castigat meciul jucat acasa.

  • Share
Analiza meciuri
221

Anglia Premier League:Tottenham - Chelsea

Etapa a doua din Premier League ne aduce un derbi intre Tottenham, echipa ce a terminat pe locul doi sezonul trecut si Chelsea, echipa ce a castigat campionatul. Sezonul acesta Chelsea a facut un prim pas gresit in prima etapa, fiind invinsa acasa de Burnley, in timp ce Tottenham a invins in deplasare la Newcastle.

  • Share
294295296297298
{{notification_msg}}